Μητέρα είδε σε πορνογραφικό site φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της (Photo)

Μάιος 06, 2015
jumbo-banner

Σοκ έπαθε μια μητέρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ, όταν είδε ότι φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της, υπήρχαν σε πολλά πορνογραφικά sites…

Αυτό όμως που είναι πιο συγκλονιστικό είναι ότι στις συγκεκριμένες σελίδες υπήρχαν και φωτογραφίες του μόλις εννέα μηνών γιού της!
060515095554 4188-600x421

Ειδικότερα, η Μπρίτανι Σαμπαίν αναφέρει ότι την Τρίτη, ανακάλυψε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε φωτογραφίες της κόρης της και ισχυριζόταν πως είναι ένα 11χρονο bisexual κορίτσι… Η ίδια προσπερνώντας το αρχικό σοκ, άρχισε να το ψάχνει και τότε ανακάλυψε ότι έχει και φωτογραφίες με τον εννέα μηνών γιο της αναφέρει το star.gr.

Ο «αρρωστημένος ιδιοκτήτης» του λογαριασμού είχε προφανώς «κλέψει» φωτογραφίες από τις σελίδες στα social media της μητέρας και τις ανέβασε στον δικό του στο Instagram βάζοντάς τους ετικέτες πορνογραφικών ιστοσελίδων.
060515095555 5186-600x337

Η ίδια, έψαξε αυτές τις πορνογραφικές σελίδες που είχαν μπει σαν ετικέτες και τότε έπεσε σε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών της.

Μετά από όλο αυτό, ρύθμισε τους λογαριασμούς της στα social media έτσι ώστε να μπορούν να δουν τις φωτογραφίες μόνο οι φίλοι της, ενώ αποφεύγει, πλέον, να ποστάρει φωτογραφίες της οικογένειάς της.

Πάντως, ενημέρωσε τις Αρχές για το γεγονός, οι οποίες ωστόσο έχουν τα «χέρια τους δεμένα», μιας και ο «ένοχος» δεν έκανε κάτι παράνομο, αφού οι φωτογραφίες ήταν «δημόσιες»!

Διαβάστε περισσότερες "Απίστευτες" ιστορίες στην Kostoday πατώντας ΕΔΩ!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot