Ινδία: Κινητήρας αεροπλάνου κατάπιε μηχανικό (βίντεο)

Δεκέμβριος 17, 2015
jumbo-banner

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας μηχανικός στο αεροδρόμιο της Βομβάης όταν τον ρούφηξε ο κινητήρας ενός αεροπλάνου της Air India, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Το θανατηφόρο περιστατικό συνέβη αργά την Τετάρτη την ώρα που το Airbus A319 έβγαινε από το πάρκινγκ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για την τροχοδρόμηση, δήλωσε ο Ανίλ Μέχτα, της Air India.

Ο μηχανικός Ράβι Σουμπραμάνιαν, στεκόταν κοντά στο σύστημα προσγείωσης κάτω από την μύτη του αεροσκάφους, την ώρα που επόπτευε την διαδικασία.
Οι επιβάτες είχαν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος για μια πτήση στην πόλη Χυντεραμπάντ. Δεν έχει γίνει γνωστός αν κάποιος από αυτούς είδε τι συνέβη.
Οι αξιωματούχοι της Air India αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες, λέγοντας πως ο ρυθμιστής της πολιτικής αεροπορίας της Ινδίας ερευνά το θάνατο του μηχανικού.

«Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι από το τραγικό συμβάν στο αεροδρόμιο της Βομβάης χθες το βράδυ» δήλωσε ο πρόεδρος της Air India Ashwani Lohani σε δήλωσή του, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος.

Το περιστατικό πιστεύεται ότι ήταν το πρώτο του είδους του, που αφορά σε εργαζόμενο αεροπορίας στην Ινδία.
Το μόνο παρόμοιο περιστατικό ήταν πριν από 20 χρόνια, σύμφωνα με τους Times της Ινδίας, όταν ένας άνδρας χρησιμοποίησε μία άδεια αερολιμένος που είχε δανειστεί για να οδηγήσει το μηχανάκι του στον αεροδιάδρομο και τον κατάπιε μια μηχανή αεροσκαφών.
Πηγή: CNN

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot