Εφιάλτης χωρίς τέλος στο Παρίσι -Ανταλλαγή πυροβολισμών -Πληροφορίες για νεκρούς

Νοέμβριος 18, 2015
jumbo-banner

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, στόχος της επιχείρησης που οδήγησε στο διαμέρισμα ήταν ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο «εγκέφαλος» που πιστευόταν ότι βρίσκεται στη Συρία -ασαφές ακόμη αν βρίσκεται στο σημείο.

Η τοπική αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους ολόκληρης της περιοχής να βγούν στο δρόμο, ενώ οι δρόμοι γύρω από το διαμέρισμα είναι γεμάτοι περιπολικά και ισχυρές δυνάμεις αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων (RAID).

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με αναφορές στοι Reuters, βρίσκεται «αριθμός υπόπτων». Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ότι στο στόχαστρο της επιχείρησης βρίσκεται ο Αμπαούντ, κάτι που στη συνέχεια μετέδωσε ξεχωριστά και το Reuters επικαλούμενο πηγές της εισαγγελίας. 

Ο Αμπαούντ, εκ Βελγίου, πιστευόταν ότι βρίσκεται στη Συρία -το εάν βρίσκεται μέσα στο διαμέρισμα είναι ακόμη άγνωστο.

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές στη γαλλική Monde, η οποία επικαλείται την αστυνομία, μιλούν για «δύο τραυματίες ή νεκρούς», κάτι που δεν μπορεί να διαπιστωθεί όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση. Στη συνέχεια, και το γαλλικό πρακτορείο μίλησε για έναν νεκρό.

Η επιχείρηση γίνεται γύρω από διαμέρισμα πολύ κοντά στο Stade de France, το οποίο είχε γίνει στόχος των επιθέσεων με βομβιστές καμικάζι.

7.58πμ Δεν έχει τέλος ο τρόμος και ο φόβος που έχουν κυριεύσει την Ευρώπη μετά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι με τους 129 νεκρούς.

Από το νωρίς το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο προάστιο Saint Denis όπου βρίσκεται το Stade de France, ένα από τα σημεία που χτύπησαν οι τζιχαντιστές.

Η Γαλλία για άλλη μια μέρα ξύπνησε μέσα στον τρόμο, αφού στο Σεντ Ντενί υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, την ώρα που έγινε γνωστό ότι δυο πτήσεις της Air France αναγκάστηκαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωη μετά την απειλή για βόμβα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot