Επιασαν το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο μήκους 8 μέτρων-ΒΙΝΤΕΟ

Απρίλιος 11, 2016
jumbo-banner

Το ρεκόρ για το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο διεκδικεί ένας τεράστιος πύθωνας που βρέθηκε σε εργοτάξιο στη Μαλαισία, με τις πρώτες εκτιμήσει να κάνουν λόγο για 8 μέτρα μήκος.

Ο δικτυωτός πύθωνας, ένα είδος που βρίσκεται στη νοτιο-ανατολική Ασία και θεωρείται ευρέως ως το μεγαλύτερο είδος ερπετού εθεάθη στο εργοτάξιο μιας αερογέφυρας στο Paya Terubong, μια περιοχή που θεωρείται τουριστικός παράδεισος.

Ο Herme Hisyam, αξιωματούχος της πολιτικής άμυνας της Μαλαισίας, που έπιασε το φίδι, δήλωσε στην Guardianπως οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο κάλεσαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης την Πέμπτη και οι αρχές χρειάστηκαν 30 λεπτά για να παγιδεύσουν το φίδι.

«Έχει μήκος 8 μέτρα και ζυγίζει περίπου 250 κιλά» δήλωσε.

Το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες δίνει την τιμή του μεγαλύτερου σε μήκος φιδιού σε αιχμαλωσία στην «Μέδουσα» επίσης ένα δικτυωτό φίδι, που ζει στο Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει μήκος 7,67 μέτρα και λέγεται ότι ζυγίζει 158,8 κιλά, περίπου 90 κιλά ελαφρύτερο από το φίδι που βρέθηκε στη Μαλαισία.


Πηγή: Guardian

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot