ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩPΑ | Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!! Παγκόσμια ανησυχία… (Βίντεο)

Σεπτέμβριος 08, 2015
jumbo-banner

– H Ρωσία κλιμακώνει την εμπλοκή της στον συριακό εμφύλιο.
– Αναφορές για ρωσικό οπλισμό, στρατιώτες και βάση στη Συρία.

Με την προσφυγική κρίση να βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των διεθνών ΜΜΕ, ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία, ο οποίος μαίνεται από την άνοιξη του 2011, συγκεντρώνει εκ νέου πάνω του τα φώτα της επικαιρότητας- ειδικά μετά τις αναφορές περί αυξανόμενης ρωσικής εμπλοκής, που προκαλούν ΕΝΤΟΝΟΥΣ προβληματισμούς στη Δύση.

Πρόσφατες αναφορές και εικόνες από τη Συρία φέρονται να υποδεικνύουν ότι το Κρεμλίνο εντείνει την παρουσία/ εμπλοκή του στον εμφύλιο, στηρίζοντας το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ: Ειδικότερα, λογαριασμός στο Twitter που συνδέεται με το Μέτωπο Αλ Νόσρα (συνδέεται με την Αλ Κάιντα) δημοσιοποίησε τέσσερις φωτογραφίες φερόμενων ρωσικών αεροσκαφών, περιλαμβανομένου ενός SU-34 και ενός drone. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο account, τα αεροσκάφη εθεάθησαν πάνω από την επαρχία Ιντλίμπ, που έχει γίνει θέατρο σκληρών μαχών.
Σημειώνεται πως πρόσφατα το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars ανέφερε ότι αεροσκάφη βομβάρδισαν «κέντρα συγκέντρωσης τρομοκρατών» στην επαρχία, με αποτέλεσμα τον θάνατο μαχητών του Μετώπου Αλ Νόσρα και την καταστροφή οχημάτων τους. Επίσης, προσφάτως (τέλη Αυγούστου) το YNET (με έδρα την Ιερουσαλήμ) είχε δημοσιοποιήσει ανάλυση με τίτλο «Ρωσικά αεροσκάφη στους συριακούς ουρανούς», όπου αναφερόταν ότι Ρώσοι πιλότοι αναμένεται να αρχίσουν να καταφθάνουν στη Συρία τις προσεχείς ημέρες, για να πιλοτάρουν μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα εναντίον δυνάμεων του ISIS και των αντικαθεστωτικών.


Όπως σημειώνεται στην αναφορά, η οποία επικαλείται Δυτικούς διπλωμάτες, ρωσική δύναμη έχει ήδη καταφθάσει στη χώρα και εγκατασταθεί σε αεροπορική βάση που ελέγχεται από το καθεστώς Άσαντ, που βρίσκεται κοντά στη Δαμασκό. «Τις επόμενες εβδομάδες χιλιάδες Ρώσοι στρατιωτικοί αναμένεατι να φτάσουν στη Συρία, περιλαμβανομένων συμβούλων, εκπαιδευτών, προσωπικού επιμελητείας, τεχνικών κ.α.» σημειώνεται, ενώ επισημαίνεται ότι προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο για συνομιλίες για αγορά ενός «πακέτου» μαχητικών MiG-29 στις ένοπλες δυνάμεις του Άσαντ, καθώς και Yak-130 (εκπαιδευτικά αεροσκάφη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εναντίον στόχων εδάφους).

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

Σε σχετικό δημοσίευμα της Washington Post αναφέρεται πως η παρουσία ρωσικών αεροσκαφών στους ουρανούς της Συρίας, όπου λαμβάνει χώρα η αεροπορική εκστρατεία εναντίον του ISIS από συνασπισμό του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ, θα καταστήσει ακόμα πιο περίπλοκη τη διαχείριση του εναερίου χώρου. Ερωτηθείσα σχετικά, εκπρόσωπος του Πενταγώνου είπε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες, ωστόσο σε δημοσίευμα του Daily Beast αναφέρεται ότι το Πεντάγωνο παρουσιάζεται ιδιαίτερα «μυστικοπαθές» όσον αφορά στα περί ενισχυμένης ρωσικής παρουσίας στη Συρία- καθώς και ότι σε βίντεο εμφανίζονται ρωσικά οχήματα (BTR-82A) και ακούγονται ομιλίες στα ρωσικά.


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τελικά βαρέθηκε τη μπλόφα του Ομπάμα στη Συρία και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Ο Ρώσος Πρόεδρος μπαίνει στη μάχη ενάντια στο «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS) με στόχο την εξαφάνιση του και την επιστροφή του πετρελαίου στους νόμιμους κατόχους…
πηγη http://takaluteraedo.blogspot.gr/

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot