ΒΙΝΤΕΟ σοκ: Η στιγμή που καταρρέουν 22 κτίρια στην Κίνα!

Δεκέμβριος 21, 2015
jumbo-banner

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι αγνοούνται μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ στη νότια Κίνα. Εξαιτίας της κατολίσθησης, κατέρρευσαν 22 κτίρια, με τη στιγμή της κατάρρευσής τους να έχει καταγραφεί σε ένα συγκλονιστικό video.

Η κατολίσθηση σημειώθηκε σε βιομηχανικό πάρκο κοντά σε ένα σταθμό αερίου στις 11:40 το πρωί της Κυριακής (20.12.2015), με τα κτίρια που κατέρρευσαν εξαιτίας της κατολίσθησης να καλύπτουν μια περιοχή μεγαλύτερη των 20.000 τετραγωνικών μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ

Μέχρι τις 16:30, οι άνδρες των σωστικών συνεργείων είχαν καταφέρει να διασώσουν επτά ανθρώπους, άλλοι 27 (21 άνδρες και έξι γυναίκες) αγνοούνται ακόμα, με τα σωστικά συνεργεία να συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων στα ερείπια, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, παρότι έχει πια πέσει η νύχτα στην περιοχή.

Τουλάχιστον 900 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην περιοχή, όπου 1500 διασώστες βρίσκονται επί τόπου.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Φωτογραφίες: Reuters

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot