Βίντεο: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «βομβαρδίζει» τη Σεούλ

Απρίλιος 06, 2016
jumbo-banner
Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που «βόμβες» πέφτουν στο προεδρικό μέγαρο της Νότιας Κορέας, το αποκαλούμενο και «Μπλε Σπίτι» Με ένα νέο βίντεο προπαγάνδα στο οποίο υποτίθεται ότι βομβαρδίζει τη Σεούλ συνεχίζει η Βόρεια Κορέα την επιθετική ρητορική της κατά της Νότιας Κορέας.
Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που «βόμβες» πέφτουν στο προεδρικό μέγαρο της Νότιας Κορέας, το αποκαλούμενο και «Μπλε Σπίτι», καθώς και σε άλλα κυβερνητικά κτήρια. Το βίντεο αναρτήθηκε σε βορειοκορεάτικη ιστοσελίδα δέκα ημέρες μετά το βίντεο που υποτίθεται ότι απεικόνιζε μια πυρηνική επίθεση της Πιονγιάνγκ κατά της Ουάσινγκτον.
Ωστόσο οι εικόνες που επελέγησαν είναι κυρίως από το αρχείο της Βόρειας Κορέας με στρατιώτες να βρίσκονται πάνω σε τανκς και βολές απο το πυροβολικό της χώρας. Η ένταση ανάμεσα στην Πιονγιάνγκ και τη Σεούλ βρίσκεται ξανά στο «κόκκινο» μετά την ανακοίνωση του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας στις 6 Ιανουαρίου ότι προχώρησε στην τέταρτη επιτυχή πυρηνική δοκιμή.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot