Αυτός είναι ο Νοσηλευτής που βίαζε και βιντεοσκοπούσε γυναίκες στα επείγοντα

Μάρτιος 31, 2015
jumbo-banner

Ένας Βρετανός νοσηλευτής κατηγορείται πως βίαζε και βιντεοσκοπούσε κορίτσια και γυναίκες ενώ ήταν αναίσθητες στα Επείγοντα, λίγα μέτρα μάλιστα μακριά από άλλους ασθενείς.

Ο 29χρονος Άντριου Χάτσινσον παραδέχτηκε την ενοχή τους στις 27 κατηγορίες για βιασμό, βιντεοσκόπηση και ηδονοβλεψία θυμάτων, ηλικίας από 10 εως 35 χρόνων.
Ο 29χρονος νοσηλευτής συνελήφθη όταν έγινε αντιληπτός να βιντεοσκοπεί γυναίκες και παιδιά στα Επείγοντα του White Horse Leisure Centre στο Άμπινγντον του Όξφορντσάιρ.
29xronos

Σύμφωνα με τις αρχές, στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε υλικό που εμφάνιζε τον ίδιο να βιάζει μία 18χρονη και μία 35χρονη στα Επείγοντα του νοσοκομείου.
Στο αρχείο του υπολογιστή, του κινητού και μιας κάρτας μνήμης εντοπίστηκαν πάνω 1786 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας και άλλο υλικό που είχε ο ίδιος καταγράψει.
Η αστυνομία ανέφερε πως τα θύματά του αγνοούσαν την πράξη του καθώς ήταν είτε αναίσθητα, είτε σε νάρκωση αναφέρει το newsbomb.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot