Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σινεμά στη Λουιζιάνα- Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες (Βίντεο και φωτό)

Ιούλιος 24, 2015
jumbo-banner

Τον θάνατο σκόρπισε ένας 58χρονος άνδρας στην πόλη Λαφαγιέτ της Λουιζιάνα, όταν άνοιξε πυρ μέσα σε κατάμεστη κινηματο- γραφική αίθουσα σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας επτά.

Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τον θάνατο σκόρπισε ένας 58χρονος άνδρας στην πόλη Λαφαγιέτ της Λουιζιάνα, όταν άνοιξε πυρ μέσα σε κατάμεστη κινηματογραφική αίθουσα σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας επτά.

Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19:00 τοπική ώρα σε μία κατάμεστη αίθουσα στη διάρκεια της προβολής της ταινίας "Train Wreck", σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ένας άλλος δράστης είχε σκοτώσει 12 άτομα μέσα σε κινηματογράφο της πόλης Ορόρα στο Κολοράντο

 

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Λαφαγιέτ Τζιμ Κραφτ δήλωσε ότι οι αρχέςγνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη αλλά δεν δίνουν το όνομά του στη δημοσιότητα ακόμη καθώς η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες σε αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης του κινηματογράφου και έστειλαν αστυνομικές ενισχύσεις σε άλλους κινηματογράφους της Λαφαγιέτ και στο σπίτι του δράστη και αυτόχειρα. 

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν σε κίνητρο του δράστη, το πτώμα του οποίου παρέμεινε στον χώρο της επίθεσης για πολλές ώρες. Επίσης δεν ανακοίνωσαν την ταυτότητα των θυμάτων του. 

Η αυτόπτης μάρτυρας Κέιτι Ντομίνγκ δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Advertiser ότι ο ένοπλος ήταν ένας λευκός άνδρας, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος μέσα στην αίθουσα και άρχισε να πυροβολεί. "Δεν έλεγε τίποτα. Ούτε άκουσα κανέναν να φωνάζει". 

Ο Κέιφερ Σάντερς είπε στο CNN ότι μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν περίπου 100 άνθρωποι όταν άνοιξε πυρ ο ένοπλος.

newpost.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot