«Welt am Sonntag»: Η Γερμανία είναι ο επόμενος στόχος των τζιχαντιστών

Απρίλιος 10, 2016
jumbo-banner

Ο επικεφαλής της BfV δηλώνει πως η οργάνωση θέλει μεν να πλήξει τη Γερμανία, ή στόχους γερμανικών συμφερόντων, αλλά προσθέτει «προς ώρας δεν γνωρίζουμε την ύπαρξη κάποιου συγκεκριμένου σχεδίου τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γερμανία»

Το Ισλαμικό Κράτος επιδιώκει να εκτελέσει επιθέσεις εντός της Γερμανίας και η κατάσταση ασφαλείας είναι «πολύ σοβαρή», υποστηρίζει σε δηλώσεις του σε σημερινό φύλλο γερμανικής εφημερίδας ο επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας (BfV) Χανς-Γκέοργκ Μάασεν , προσθέτοντας πως δεν είναι εν γνώσει κάποιου συγκεκριμένου σχεδίου δράσης των τρομοκρατών.

Μιλώντας στη «Welt am Soontag» ο επικεφαλής της BfV δηλώνει πως η οργάνωση θέλει μεν να πλήξει τη Γερμανία, ή στόχους γερμανικών συμφερόντων, αλλά προσθέτει «προς ώρας δεν γνωρίζουμε την ύπαρξη κάποιου συγκεκριμένου σχεδίου τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γερμανία».

Ο ίδιος προσθέτει πως το Ισλαμικό Κράτος κατά συρροήν έχει προτρέψει και συνεχίζει να ενθαρρύνει υποστηρικτές του να αναλάβουν πρωτοβουλίες για επιθέσεις εντός της Γερμανίας.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot