«Εργαστήριο θανάτου» του ISIS: Οι πύραυλοι και τα αυτοκίνητα-βόμβες χωρίς οδηγούς

Ιανουάριος 06, 2016
jumbo-banner

Τρόμο προκαλούν στη Δύση στοιχεία τα όποία δείχνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος διαθέτει εργαστήριο κατασκευής όπλων στην πόλη Ράκκα της Συρίας με τα οποία σχεδιάζει να αιματοκυλίσει τον υπόλοιπο κόσμο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου Sky News, η τρομοκρατική οργάνωση έχει προσλάβει επιστήμονες και ειδικούς της βαλλιστικής για να δημιουργήσουν εξελιγμένα όπλα με τα οποία θα μπορούν να επιτεθούν σε επιβατικά αεροπλάνα και μαχητικά αεροσκάφη.

Στο «Πανεπιστήμιο των Τζιχαντιστών» εργάζονται για την κατασκευή τηλεχειριζόμενων οχημάτων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κινητές βόμβες σε συντριπτικά χτυπήματα.

Το υλικό στο βρετανικό δίκτυο παρέδωσε ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός όταν στα χέρια του έπεσε ένας εκπαιδευόμενος του Ισλαμικού Κράτους με οχτώ ώρες οπτικού υλικού. Πρόκειται για οπτικοακουστικό υλικό με οδηγίες, το οποίο θα διοχετευόταν σε τζιχαντιστές που βρίσκονται ήδη σε δυτικές χώρες, ώστε να φτιάξουν τα δικά τους οχήματα-βόμβες.

opla

Ο Κρις Χάντερ, ένας βρετανός πρώην στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων και σύμβουλος στο Βρετανικό στρατό, είπε ότι είναι σοκαρισμένος από ορισμένες από τις εξελίξεις και το υλικό που βρέθηκε.

newsbomb.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot