Δήμος Κω: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Η Κως έδειξε την ευαισθησία της και το ανθρώπινο πρόσωπό της

Ιούλιος 28, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
“Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Η Κως έδειξε την ευαισθησία της και το ανθρώπινο πρόσωπό της.”
Ολοκληρώθηκε η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής.
Άλλωστε οι Δήμοι της Αττικής ενημέρωσαν πως δεν χρειάζονται πλέον άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Η κινητοποίηση και η προσφορά των πολιτών της Κω υπήρξε συγκινητική.
Για τις ανάγκες των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, έχει ανοιχθεί Τραπεζικός Λογαριασμός, τον οποίο όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αναζητήσουν ηλεκτρονικά και να καταθέσουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν.
Σε ότι αφορά τα είδη που έχουν παραδοθεί στον Δήμο της Κω, αυτά θα συσκευαστούν και θα αποσταλούν στους πληγέντες Δήμους σε συνεννόηση μαζί τους, το αμέσως προσεχές διάστημα.
Τα πλεονάζοντα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν και δεν θα αποσταλούν στους Δήμους της Αττικής θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες που θα υποδείξει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου της Κω ενώ το φαρμακευτικό υλικό θα παραδοθεί στο Νοσοκομείο της Κω.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection