Τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον προαύλιο χώρο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών

Νοέμβριος 21, 2014
jumbo-banner
Η ανέγερση του Ιερού Ναού έγινε στον προαύλιο χώρο της Διεύθυνσης

Σήμερα (20-11-2014) το πρωί πραγματοποιήθηκαν τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου, που ανεγέρθηκε στον προαύλιο χώρο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου Ικαρίας και Κορσέων κ.κ. Ευσέβιος, συνεπικουρούμενος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη - Υποστράτηγο ε.α. Νεκτάριο Κιούλο και από ιερείς που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Αττικής, ενώ τους εκπροσώπους της Ηγεσίας του Σώματος και ανώτατους Αξιωματικούς υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Πλουμής.

Στα θυρανοίξια παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος.
Παρέστησαν ακόμα, ο επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Αγγελάκος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, Υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Γεωργατζής, ο Βοηθός του Προϊσταμένου του Επιτελείου, Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Κοντογιάννης, ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων Προσώπων και Ευπαθών Στόχων, Υποστράτηγος Παναγιώτης Αλειφέρης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Μιχαιρίνας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχος Γεώργιος Αρκουμάνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, Ταξίαρχος Ιωάννης Φραγκίσκος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, Ταξίαρχος Δημήτριος Παπαναγιώτου, ο Διευθυντής του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., Ταξίαρχος Παναγιώτης Δρακάκης, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Σωματείων και Φορέων, απόστρατοι Διευθυντές της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς και άλλοι Αξιωματικοί που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Αττικής.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, επέδωσε τιμητική πλακέτα στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσέων κ.κ. Ευσέβιο, ευχαριστώντας τον για την παρουσία του.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot