×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Μάρτιος 29, 2014
jumbo-banner

Ακρόαση της βουλευτού Δωδεκανήσου, Μίκας Ιατρίδη, από την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. κ. Βαρθολομαίο.

Σε ακρόαση δέχθηκε η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος τη βουλευτή Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, το Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014.

Μετά το πέρας της ακρόασης η βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε τα εξής:
«Είχα σήμερα τη μεγάλη τιμή να με δεχθεί σε ακρόαση η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. κ. Βαρθολομαίος. Σε μια εποχή κρίσης για την Ελλάδα, αισθάνθηκα την ανάγκη να ανατρέξω στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο μέρος όπου έθεσα τα θεμέλια της οικογενειακής μου ζωής. Σε μια εποχή κατά την οποία βάλλονται το Έθνος μας και η Ορθοδοξία, οφείλουμε να ανατρέχουμε στις βάσεις και τις παραδόσεις μας, για να συνεχίσουμε την κληρονομιά των προγόνων μας. Και αυτή τη συνέχεια πρέπει να την υπερασπίζουμε σε όλα τα διεθνή φόρα, την Ευρωβουλή και τη Βουλή των Ελλήνων. Φεύγω από αυτήν την ακρόαση, δεχόμενη την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη και τα λόγια του, τα οποία λειτουργούν πάντα σαν βάλσαμο και μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επιβίωση και μακροημέρευση των νησιών μας και της πατρίδας μας».

Πηγή: verena.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot