×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Μονοήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στην Τήλο την Κυριακή 27/07/17

Ιούλιος 21, 2014
jumbo-banner
Στην γιορτή του Πολιούχου της, Αγίου Παντελεήμονα..
 
Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής:
-Αναχώρηση ώρα 08:00 με το πλοίο ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ με προορισμό την όμορφη Τήλο!
Προορισμός μας το μικρό ψαροχώρι του Αγίου Αντωνίου όπου από εκεί θα ανηφορίσουμε με λεωφορείο για προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα (θα υπάρχει δοξολογία λόγο της εορτής του). Αυτό το πέτρινο μοναστήρι χτίστηκε το 1470 με μοναδική θέα στο Αιγαίο διαθέτει βοτσαλωτά δάπεδα και παλιές τοιχογραφίες.Αφού προσκυνήσουμε θα επιστρέφουμε στον Άγιο Αντώνιο για να αναχωρήσουμε ακτοπλοϊκώς για  το κεντρικό  λιμάνι του νησιού Λιβάδια όπου αποτελεί το κυριότερο σημείο άφιξης για τους περισσότερους επισκέπτες. Το χωριό Λιβάδια αγκαλιάζει ήρεμα την ακτή δίπλα από το λιμάνι. Στην κορυφή του βουνού πάνω από το χωριό δεσπόζει το εξακοσίων ετών Κάστρο της Αγιοσυκιάς. Η παραλία Λιβάδια απέχει είκοσι μέτρα από το λιμένα. Ξεκινάει με χαλίκια και βαθμιαία καταλήγει σε άμμο. Πλήθος από μικρές ταβέρνες πάνω στην παραλία ή διασκορπισμένες γύρω από το χωριό προσφέρονται για να καλύψουν τις διατροφικές μας ανάγκες.
Ώρα 16:30 αναχώρηση για το νησί μας.
 
Τιμή εισιτηρίου: 50€ ενήλικα, παιδί 2-8 25€ και 0-2 δωρεάν.Στην τιμή περιλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’επιστροφής  και το λεωφορείο για την μετάβαση στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ENJOY SP TRAVEL – ΣΑΠΦΩ ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗ
Λόρδου Βύρωνος 5 (έναντι ΟΤΕ)
Τ.: 22420 30 000  & 24245
F.: 22420 24783
E.: enjoykos@otenet.gr
facebook : Enjoytravel-Κos).

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot