Ιερώνυμος: Δεν μπορεί ο λαός να ψηφίζει και την άλλη μέρα να επαναστατεί

Οκτώβριος 21, 2015
jumbo-banner
Με παρέμβασή του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης.

«Είναι δύσκολα, αλλά δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε. Το καλύτερο που είναι να κάνουμε να βάλουμε όλες μας τις πλάτες, ενωμένοι, να βοηθήσουμε και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί, με ποια έννοια: Του δίνεται η δυνατότητα στο χέρι του να αποφασίσει. Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μία ημέρα και την άλλη ημέρα να λέει ότι επαναστατώ. Εχει στα χέρια του όλη τη δύναμη. Ποιος άλλος θα του πει 'κάνε έτσι ή διαφορετικά;'. Δεν είναι υπεύθυνος ο λαός;» τόνισε ο κ. Ιερώνυμος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Και πρόσθεσε: «Επομένως πρέπει αυτά να τα σκεφτούμε καλύτερα και γενικότερα να σοβαρευτούμε και να δούμε τα πράγματα με την εικόνα που έρχονται, με την πραγματική διάσταση που έχουν, αλλά και με την σκέψη πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση τη δύσκολη. Προσωπικά συνιστώ να μην μας πιάσει πανικός. Δυσκολίες περάσαμε πάρα πολλές φορές και κρίσιμες εποχές σε αυτόν τον τόπο. Λίγο αγώνα περισσότερο, μια προσπάθεια όλων μας, με υπομονή περισσότερη, πιστεύω ότι και τώρα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».
thetoc.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot