ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΖΗΚΑΣ Ο.Ε.

Κατηγορία : ΕΜΠΟΡΙΟ -ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ,

4.1/5 κατάταξη (23 ψήφοι)
, Προβολές 34487

  • Γιατί να τοποθετήσουμε οικιακό φίλτρο νερού;

    Πιθανοί παράγοντες αλλοίωσης της ποιότητας του νερού θα μπορούσαν να είναι οι σωληνώσεις και τα ντεπόζιτα τα οποία είναι εκτεθειμένα σε περιβαλλοντικές συνθήκες και δεν χρήζουν της απαραίτητης συντήρησης.
    Έτσι, μπορεί να προκαλέσουν κακοσμία, άσχημη γεύση και  παθογόνα στο νερό. Ένα πιστοποιημένο οικιακό φίλτρο, εξασφαλίζει άριστη ποιότητα νερού κατευθείαν από τη βρύση, απομακρύνοντας τα στερεά, τα χημικά, τους μολυσματικούς μικροοργανισμούς, καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλα επιβλαβή στοιχεία που πιθανόν να υπάρχουν στο νερό. Η ύπαρξη πιστοποίησης από τον οργανισμό NSF διασφαλίζει ότι το προϊόν λειτουργεί σύμφωνα με τον πραγματοποιηθέντα έλεγχο και ότι η διαφημιστική προβολή έχει αξιολογηθεί για την ακρίβεια των ισχυρισμών της.
    Η μόνη προϋπόθεση είναι η περιοδική αλλαγή των αναλώσιμων τμημάτων του.
    Η τοποθέτηση ενός φίλτρου νερού καλής ποιότητας διευκολύνει τους καταναλωτές ενώ ταυτόχρονα μειώνει τα έξοδα τους. Επιπλέον, με τα φίλτρα νερού οι καταναλωτές έχουν πιο καθαρό νερό κατευθείαν από την βρύση, όχι μόνο για να πιούνε αλλά και για να πλύνουν τα φρούτα, τα λαχανικά και για να μαγειρέψουν.
     
    Πώς το φιλτραρισμένο νερό θα βελτιώσει την εικόνα του καταστήματος σας.
     
    Η εικόνα μιας επιχείρησης η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης βασίζεται κυρίως στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της. Από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει το νερό, μιας και γίνεται χρήση του είτε στο μαγείρεμα είτε στο σερβίρισμα.
    Οι περισσότερες καφετέριες και εστιατόρια στη χώρα μας, πριν την παραγγελία, σερβίρουν στους πελάτες τους νερό. Το νερό αυτό σερβίρεται συνήθως μέσα σε γυάλινο μπουκάλι ή κανάτα, και προέρχεται από τη βρύση ενώ τις περισσότερες φορές είναι αφιλτράριστο με γεύση και μυρωδιά χλωρίου. Το νερό αυτό αφήνει μια πολύ κακή εντύπωση στους πελάτες οι οποίοι μάλιστα αποφεύγουν πολλές φορές να το δοκιμάσουν και παραγγέλνουν αργότερα κάποιο εμφιαλωμένο νερό. 
    Η εντύπωση για ένα νερό το οποίο μυρίζει χλώριο γίνεται χειρότερη όταν πρόκειται για εστιατόριο, όπου η ιδέα ότι το ίδιο νερό μπορεί να χρησιμοποιείται και στο μαγείρεμα κάνει τους πελάτες να δυσανασχετούν. Ένα νερό το οποίο έχει γεύση χλωρίου, είναι φυσικό να αλλοιώνει την γεύση των υπόλοιπων πρώτων υλών, όσο εξαίρετες και αν είναι αυτές, και να προσθέτει μία άσχημη γεύση στο πιάτο. 
    Με τη χρήση καθαρού φιλτραρισμένου νερού, απαλλαγμένου από τυχόν δυσάρεστες οσμές, διασφαλίζεται ότι τα πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα σας ανεβαίνουν αυτομάτως ένα σκαλοπάτι ποιότητας, ενώ παράλληλα το νερό που σερβίρετε τους πελάτες σας ανεβάζει την εικόνα του καταστήματος σας στα μάτια τους. Εγκαταστήστε σήμερα ένα φίλτρο νερού Veluda στο κατάστημα σας, και εξασφαλίστε την ποιότητα και την ασφάλεια του νερού που καταναλώνουν οι πελάτες σας.
     
    Η σημασία του νερού για τα βρέφη.
     
    Το νερό είναι ένα από τα πιο σημαντικά υγρά που χρειάζονται τα παιδιά μιας καθώς το 75% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από αυτό. Εντάσσεται στη διατροφή του βρέφους, με την εισαγωγή της στερεάς τροφής, γύρω στον 4ο με 5ο μήνα.
    Δεν υπάρχει η ανάγκη για εμφιαλωμένο νερό. Το νερό της βρύσης, είναι ιδανικό για τα βρέφη και όλα τα παιδιά και είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή. Φτάνει να είναι καθαρό, άρα πρέπει να προσέξουμε αν η οικοδομή μας είναι παλιά ή οι σωληνώσεις είναι κατασκευασμένες από ασφαλή υλικά, καθώς και η περιεκτικότητα σε νιτρικά να μην ξεπερνά τα 50 mg.
    Η περιβαλλοντική ρύπανση και άλλες απειλές που διαρκώς προκύπτουν, καθιστούν την τοποθέτηση πιστοποιημένου φίλτρου νερού, ως ένα ουσιαστικό μέτρο για την προάσπιση της υγείας τόσο του νεογέννητου όσο και όλων των μελών της οικογένειας.
    Περιεκτικότητα νερού στο σώμα και τα όργανα
    78% στα βρέφη & 65% στα μωρά 12+ μηνών
    60-65% στους ενήλικες & 50% στους ηλικιωμένους 
    73% στον εγκέφαλο και την καρδιά 
    83% στους πνεύμονες & 64% στο δέρμα 
    79% στους μύες & τα νεφρά & 31% στα οστά
    Το νερό υψηλής ποιότητας, διασφαλίζει την καλή υγεία και ευεξία του οργανισμού και των οργάνων του σώματος, τόσο των παιδιών όσο και της υπόλοιπης οικογένειας.
     
  • Διεύθυνση: 3ο Χλμ Επαρχ.Οδού - Κω
  • Τ.Κ.: 85300
  • Πόλη: Κώς
  • Νομός: Δωδεκάνησα
  • Τηλέφωνο: 2242024781
  • Κινητό: 6944574009
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χάρτης

Κατηγοριες Επαγ. Οδηγου

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot