Ξεκίνησε το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (CEPOL) με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Φάση 2η»

Σεπτέμβριος 24, 2014 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετέχουν αστυνομικοί και εμπειρογνώμονες από (22) Κράτη – Μέλη της Ε.Ε. και την Europol

Τις εργασίες του ξεκίνησε σήμερα (23-09-2014) το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Κέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας), στο Πανόραμα Βέροιας, το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (European Police College - CEPOL) με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών – Φάση 2η».

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, διάρκειας τεσσάρων ημερών, συμμετέχουν συνολικά είκοσι οχτώ (28) ανώτεροι Αξιωματικοί Αστυνομιών και εμπειρογνώμονες από είκοσι δύο (22) Κράτη - Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αυστρία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Κροατία, Κύπρος, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Τσεχία) και την Europol.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι Αξιωματικοί και στελέχη, να αποκτήσουν τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις, που θα αναβαθμίσουν το επίπεδο και την ποιότητα των παρεχομένων εκπαιδεύσεων της CEPOL μέσω της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης και τεχνικών μεικτής μάθησης σε πλήθος μελλοντικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας.

Στην τελετή έναρξης του σεμιναρίου παρέστη ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Μπαντουβάκης, ως εκπρόσωπος της ηγεσίας του Σώματος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας και ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Ακαδημίας και υπεύθυνος διοργάνωσης του σεμιναρίου, Αστυνόμος Β’ Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος, οι οποίοι καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες στην χώρα μας.

Στην έναρξη των εργασιών παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot