Menu
Το παραδοσιακό πανηγύρι στην Παναγία την Αχούσα (φωτό-βίντεο)

Το παραδοσιακό πανηγύρι σ…

Με επιτυχία και μεγά...

Με την προσήκουσα λαμπρότητα και με κάθε επισημότητα, ο πανηγυρικός εσπερινός στον ΙΝ Παναγίας Φανερωμένης στην Κω (φωτό-βίντεο)

Με την προσήκουσα λαμπρότ…

Παρουσία αρκετών πισ...

Σ. Φρούντζας: Μοριοδοτούνται για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποψήφιοι από Λέσβο… από Κω;;

Σ. Φρούντζας: Μοριοδοτούν…

Δημοσιεύθηκε χθες,...

«Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας στο νησί της Κω»

«Έναρξη δολωματικών ψεκασ…

Από την Διεύθυνση ...

«Γιορτή Κρασιού» το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας Ασφενδιού

«Γιορτή Κρασιού» το Σάββα…

Στο πλαίσιο των Πολι...

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Τρία άμεσα και ουσιαστικά μέτρα για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την ανακούφιση των πολιτών της Κω”

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Τρ…

Η Αντιδήμαρχος Οικ...

Αυτεπάγγελτος συμψηφισμός με τον ΕΝΦΙΑ σε 570.000 επιστροφές φόρου

Αυτεπάγγελτος συμψηφισμός…

Έξι στους δέκα φορολ...

Περισσότερα από 35 δισ. στην Ελλάδα έως το 2020

Περισσότερα από 35 δισ. σ…

«Ειδικά», όπως σημ...

Νότης Μαριάς: Η Κυβέρνηση αποδυνάμωσε την Ελληνική Πυροσβεστική Υπηρεσία προς χάριν της  Fraport

Νότης Μαριάς: Η Κυβέρνηση…

Η Κυβέρνηση αποδυν...

Μύκονος: Ουπς! Τους πιάσαμε σε ερωτικές αγκαλιές στην ξαπλώστρα

Μύκονος: Ουπς! Τους πιάσα…

Είναι τρελά ερωτευ...

Θέλεις σαν τρελή να κάνεις σχέση και φαίνεται; 5 λόγοι για να ηρεμήσεις… ΤΩΡΑ!

Θέλεις σαν τρελή να κάνει…

Σπουδαίο πράγμα ο ...

Τουρισμός με… «αβάσταχτη ελαφρότητα»

Τουρισμός με… «αβάσταχτη …

Οταν αυτός ο τομέας ...

Prev Next

Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης για σπουδές στο American College of Thessaloniki/ ACT του Κολλεγίου Ανατόλια

Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης για σπουδές στο American College of Thessaloniki/ ACT του Κολλεγίου Ανατόλια
jumbo-banner

Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης προσφέρει από την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά το American College of Thessaloniki/ ACT το μη κερδοσκοπικό μεταλυκειακό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% των σπουδαστών του ACT προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ το ίδρυμα αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για φοιτητές από τις ΗΠΑ μέσω του προγράμματος Study Abroad.

Εκτός από τα ισχύοντα προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης που χορηγούνται ανάλογα με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις ή/και την οικονομική δυνατότητα των υποψηφίων, το ΑCT προσφέρει επιπλέον και από φέτος:
• Τη δυνατότητα σε Έλληνες φοιτητές που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης να λάβουν άμεσα επιδότηση σπουδών 30% με την εγγραφή τους. Προϋπόθεση είναι το απολυτήριό τους να έχει εκδοθεί από ελληνικό Λύκειο εκτός του νομού Θεσσαλονίκης
• Τη δυνατότητα σε αποφοίτους Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου μεγαλύτερο του 17 να λάβουν άμεσα επιδότηση σπουδών 50% με την εγγραφή τους.
Νέο πρόγραμμα σπουδών 2 plus 2
Πρόσφατα ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία ανάμεσα στο ACT και το Kogod School of Business του American University στην Ουάσιγκτον, ένα από τα σηµαντικότερα business schools της Αµερικής. Η συμφωνία προβλέπει πως οι φοιτητές που θα επιλέξουν τα προγράμματα σπουδών του Anatolia Business School στο ACT θα μπορούν, αφού συμπληρώσουν δύο (2) χρόνια φοίτησης στο ACT, να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους µε δύο (2) επιπλέον χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο American University στην Ουάσιγκτον και να αποφοιτήσουν εκεί.

Για πληροφορίες: 2310 398398 (9:00- 17:00)
admissions@act.edu, www.act.edu
Λίγα λόγια για το ACT
college1
Το ACT είναι αναγνωρισμένο στις ΗΠΑ από την Επιτροπή για Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του New England Association of Schools and Colleges (NEASC), τον οργανισμό που πιστοποιεί μερικά από τα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, όπως τα Harvard και Yale. Παράλληλα τα πτυχιακά προγράμματα του ACT έχουν και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση μέσω του Open University της Μ. Βρετανίας.

To American College of Thessaloniki είναι επίσης αναγνωρισμένο ως «Κολλέγιο» από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς πληροί τους όρους του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 38/2010) που ρυθμίζει την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του οδηγεί σε πτυχία Bachelor's στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 ειδικότητες), στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (Business Computing), στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Αγγλική Φιλολογία & Νέα Μέσα (2 ειδικότητες). Το ACT προσφέρει επίσης ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατευθύνσεις στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, στην Επιχειρηματικότητα, τη Διοίκηση, το Μάρκετινγκ και το Digital (Ψηφιακό) Μάρκετινγκ.

www.act.edu
college2

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός