×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Επιστολές Δημάρχου Καρπάθου Μιχαήλ Φ. Χανιώτη σχετικά με την αναστολή του ΙΚΑ Καρπάθου

Δεκέμβριος 27, 2013 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

ΘΕΜΑ: «Αναστολή Λειτουργίας Παραρτήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Καρπάθου»

ΣΧΕΤ: 1)    Αριθ. πρωτ. Υ20/30/18-12-2013 απόφασή σας
          2)    Αριθ. πρωτ. Υ20/32/20-12-2013 (Αρ. Φ. Υ20/406)
          3)    Αριθ. πρωτ. 11937/19-12-2013

   Πρώτον, αδυνατούμε να αντιληφθούμε πώς είναι δυνατόν στις 19.12.2013 ο Διοικητής του ΙΚΑ να διαβεβαιώνει τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και εμάς, ότι το ΙΚΑ Καρπάθου δεν κλείνει, και στις 18.12.2013 να έχει εκδοθεί απόφαση αναστολής λειτουργίας του.
   Αποτελούν δυσάρεστες εκπλήξεις για εμάς οι ανωτέρω σχετικές αποφάσεις, με τις οποίες αποφασίζεται και δρομολογείται η αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Καρπάθου, δεδομένου ότι στις 19.12.2013, τηλεφωνικά, ενημερώσατε και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και εμάς προσωπικά, ότι το ΙΚΑ Καρπάθου δεν κλείνει.
   Επειδή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και το κοινωνικό σύνολο ευρίσκεται σε σύγχυση, απόγνωση και αναστάτωση, παρακαλούμε να διευκρινήσετε οριστικά αν ισχύουν οι προφορικές διαβεβαιώσεις σας που εξακολουθείτε μέχρι σήμερα να δίνετε προς όλες τις κατευθύνσεις ή τα διαλαμβανόμενα στα ανωτέρω σχετικά.
   Η αντίφαση μεταξύ προφορικών διαβεβαιώσεων και γραπτών αποφάσεων και η σκοπιμότητά τους, είναι για εμάς ακατανόητες.


Ο Δήμαρχος
Μιχαήλ Φ. Χανιώτης


ΘΕΜΑ: «Σχετικά με παράρτημα ΙΚΑ Καρπάθου»

Κύριε Διοικητά,
Δεδομένων προφορικών επισήμων και ανεπισήμων πληροφοριών περί αναστολής λειτουργίας του παραρτήματος ΙΚΑ Καρπάθου, σας επισημαίνουμε τα κάτωθι:

α)    Το ΙΚΑ Καρπάθου εξυπηρετεί 4.300 ασφαλισμένους, μεταξύ των οποίων και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (υπερήλικες, κ.λπ.)
β)    Εξυπηρετεί τους κατοίκους δύο ακριτικών νησιών: της Καρπάθου και της Κάσου.
γ)    Η απόσταση από τη Ρόδο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν συνήθως στην περιοχή δημιουργούν απαγορευτικές προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των δύο νησιών από τη Ρόδο.
δ)    Οι αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία θεσμικών φορέων, μεταξύ των οποίων ο Δήμος και τα Νομικά του Πρόσωπα, στη λειτουργία της αγοράς, στην επιχειρηματικότητα και τις άλλες οικονομικές δραστηριότητες, θα είναι ανυπολόγιστες και μη αναστρέψιμες.

Παρακαλούμε να ληφθούν σοβαρά υπόψιν οι ανωτέρω επισημάνσεις μας και να παραμείνει το Παράρτημα του ΙΚΑ Καρπάθου ανοικτό για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.


Με εξαιρετική τιμή,
Ο Δήμαρχος
Μιχαήλ Φ. Χανιώτης

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot