Σεμινάριο Αυτοάμυνας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας: Δηλώστε συμμετοχή

Μάρτιος 02, 2015
jumbo-banner

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κω, διοργανώνει Σεμινάριαεκπαίδευσης σετεχνικές αυτοάμυνας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, με στόχο τη γνωριμία τους με τις τεχνικές αυτοάμυνας και την ενδυνάμωση τους ως προς την ικανότητα αυτοπροστασίας, σε οποιαδήποτε μορφή επίθεσης, βίας ή παρενόχλησης.

Την εκδήλωση αυτή στηρίζουν, με την εθελοντική συμμετοχή τους,τοπικές σχολές και σύλλογοι πολεμικών τεχνών – αυτοάμυνας, παρουσιάζοντας ο καθένας ξεχωριστά την δική του τεχνική.Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα σεμιναρίου περιλαμβάνει τα εξής:

• 09.00-10.00: Αθλητικός Σύλλογος «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», με εκπαιδευτή τον κ.ΚώστογλουΒασίλειο, προπονητή TaeKwonDo και KickBoxing,
• 11.00-13.00: Πολιτιστικός - Αθλητικός Σύλλογος «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», με εκπαιδευτή τον κ. Μπαραχάνο Αθανάσιο, προπονητήTaekwon-Do, Kick–Boxing, Hapkido,
• 13.30-15.30:Αθλητικός- Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΕΤΟΣ ΚΩ», με εκπαιδευτή τον κ. Παπανικολάου Απόστολο, προπονητή karate, jiu-jitsuκαι self-defense,
• 17.30-20.30:Σχολή αυτοάμυνας «KRAV MAGA», με τον εκπαιδευτή της διεθνούς ομοσπονδίας αυτοάμυνας κ. Χατζηαντωνίου Γεώργιο.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Πολύκεντρο (ΔΟΠΑΒΣ), με την ευγενική υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες γυναίκες να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 22420-67420 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση women@kos.gr, δηλώνοντας το τμήμα ή τα τμήματα, στα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν.Δηλώσεις συμμετοχής από Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 έως Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015.

Με τιμή,
Η νόμιμη εκπρόσωπος του
Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών
Δήμου Κω

Πη Βασιλεία

Αφίσα- Σεμινάριο Αυτοάμυνας

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot