Με Πανσέληνο η Ελένη Τσολάκη στα decks του "Mylos Beach Bar" το Σάββατο 29 Αυγούστου!

Αύγουστος 27, 2015
jumbo-banner

H πολυμήχανη Ελένη Τσολάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, η καριέρα της ξεκίνησε το 2008 ως παρουσιάστρια αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα
παρουσιάζει την καθημερινή και επιτυχημένη εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» στο Μακεδονία TV που είναι πηγή ειδήσεων με πολλές αποκλειστικότητες. Έχει πάρει συνέντευξη από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz και όχι μόνο όπως Άννα Βίσση, Σάκη Ρουβά, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ναταλία Γερμανού, Αντώνη Ρέμο, Πέγκυ Ζήνα, Αλέξανδρο Ρήγα, Δημήτρη Σκαρμούτσο, Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ αποσπάσματα των εκπομπών της έχουν κάνει το γύρο όλων των μεγάλων καναλιών της Αθήνας.

Η ίδια έχει δεχθεί τις προσκλήσεις και έχει εμφανιστεί στις εκπομπές των Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1, Ελένη Μενεγάκη, «Πρωινό μου» MEGA, Τατιάνα Στεφανίδου και «Μες στην καλή Χαρά» στον Alpha. Ο έντυπος τύπος έχει λατρέψει το χαμόγελο και την προσωπικότητα της αφού φωτογραφικό υλικό και συνεντεύξεις της έχουν παρουσιαστεί στις εφημερίδες Πρώτο Θέμα και Realnews, στα περιοδικά Down Town, OK, Close up, Adore και φυσικά σε online portals όπως newsbeast.gr, gossiptv.gr, queen.gr.

Η αγάπη της για τη μουσική την έχει κάνει ένα από τα πιο hot ονόματα ως ραδιοφωνική παραγωγός με εκπομπές στον ΑNT1 Radio καθώς και στον Zoo Radio Θεσσαλονίκης.
Τα τελευταία χρόνια δηλώνει εμπράκτως ότι ξέρει να διασκεδάζει τον κόσμο στις βραδινές του εξόδους όσο κανένας άλλος και είναι η στιγμή που τα decks παίρνουν φωτιά. Έχει παίξει και βρίσκεται διαρκώς on tour στα top clubs & bars, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και υπόλοιπη Ελλάδα. Ως Dj επίσης έχει παίξει δίπλα στους Σάκη Ρουβά, Στέλιο Ρόκκο, Ονιράμα, Δήμο Αναστασιάδη, Τάμτα, Κώστα Μαρτάκη, Ελένη Φουρέιρα, Ναταλία Γερμανού ενώ έχει λάβει μέρος στη μεγάλη συναυλία της Amita Motion/ Ημέρα Θετικής Ενέργειας που έγινε στην Θεσσαλονίκη μπροστά σε 8.000 κόσμο. Εκρηκτική, όμορφη, διαδραστική, ρυθμική, ταχύτατη είναι ίσως τα πιο καίρια χαρακτηριστικά του live performance...

Αναμφισβήτητα είναι ένας δραστήριος άνθρωπος που θα συνεχίσει να απασχολεί τα ΜΜΕ και ένα πρόσωπο που θα ομορφαίνει τη ζωή μας με κάθε της εμφάνιση.

Αυτό το Σάββατο 29 Αυγούστου με αφορμή την Πανσέληνο τα decks του "Mylos Beach Bar" αλλάζουν παραστάσεις ξανά, παρέα με τον Ηλία "Dj Rabbit" θα έχουμε και γυναικείες μυρωδιές αλλά και μουσικές επιλογές της Ελένης Τσολάκης.

Προμηνύετε ένα ακόμα βράδυ διασκέδασης μέχρι το πρωί, εσύ θα το αντέξεις;

Μετά τις 23:00, με δωρεάν είσοδο η Ελένη και όλο το προσωπικό του "Mylos Beach Bar" θα σας περιμένουν γιατί το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει!
11891264 10204728457187452 3057349666172098497 n

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot