Καινοτομία, Δημιουργηκότητα με Επιχειρηματικότητα για τις ΜΜΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Νοέμβριος 28, 2014
jumbo-banner
Εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Καινοτομία, Δημιουργικότητα και Επιχειρηματικότητα για τις ΜμΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου –ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.,
 
- Αρχική δημοσίευση άρθρου: 25/11/2014

σε συνεργασία με το Παράρτημα Κω του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Διασυνοριακού Έργου «SHAPES: Ανταλλαγή κοινών εμπειριών και καλών πρακτικών για την υποστήριξη του δημιουργικού δυναμικού στη Μεσόγειο» την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 στην Κω.

Η εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στις 16.00 μμ. στην Αίθουσα παρουσιάσεων του ΕΒΕΔ – Παράρτημα Κω, απευθύνεται σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση τους για τους τρόπους προώθησης της καινοτομίας και την ενίσχυση της δημιουργικότητας και της ανταγωνιστικότητας στις επιχειρήσεις τους. Την εκπαίδευση θα κάνει ο Δρ. Κωνσταντίνος Φούσκας, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το έργο SHAPES, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους, υλοποιείται στο πλαίσιο του Διακρατικού Προγράμματος MED Capitalization και έχει ως στόχο την μεταφορά γνώσης και την ενίσχυση της δημιουργικής οικονομίας στην περιοχή της Μεσογείου. Η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της Αναπτυξιακής της εταιρίας, σε μία τέτοια πρωτοβουλία αποδεικνύεται ιδιαιτέρως σημαντική καθώς αυξάνει την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων της Περιφέρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στον κ. Ραμπαούνη Ηλία στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Σημαίες-Μαρμαρωτό, Κως) ή τηλεφωνικώς στο 22420-30448 ή με Email: rampaounis@detap.gr. Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.
sdadsadadsa

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot