Η Αγγέλα Γερασκλή στις 14/04 στο "Tesoro Cafe" στα πλήκτρα ο Λευτέρης Πουλιού!!

Απρίλιος 11, 2015
jumbo-banner

Το "Tesoro Cafe" δεν έχει σταματήσει να μας εντυπωσιάζει με τα Live του τον τελευταίο χρόνο και φήμες λένε πως δεν πρόκειται να σταματήσει!

Για άλλη μια φορά κάνει την διαφορά, αφού την Τρίτη 14 Απριλίου τον λόγο στο τραγούδι θα έχει η Κωα Αγγέλα Γερασκλή.

Η Αγγέλα κατάγεται από την Κω και είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στο Μενίδι. Όνειρο της από παιδί ήταν να γίνει τραγουδίστρια.

Έτσι πριν από καιρό πήρε την απόφαση να παρουσιαστή στο "The Voice", η ερμηνεία της έκανε την Μελίνα να την πάρει στην ομάδα της κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο δευτερόλεπτο! Η Αγγέλα δεν κατάλαβε ότι η Μελίνα γύρισε και η χαρά της όταν συνειδητοποίησε ότι είχε πατήσει το κουμπί ήταν πολύ μεγάλη. " Μου άρεσε ο τρόπος που το είπες και καλωσόρισες στην ομάδα μου" της είπε με χαρά η Μελίνα.

Και επειδή όμως δεν γίνεται να έχει η Μελίνα μόνο την χαρά, την Τρίτη 14 Απριλίου θα είναι στο "Tesoro Cafe" συνοδευόμενη από Λευτέρη Πουλιού στα πλήκτρα και θα πάρουμε και εμείς μια μεγάλη χαρά αφού εκτός από μια πολύ καλή φωνή είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος!

Ραντεβού λοιπόν την Τρίτη 14 Απριλίου στο Tesoro Cafe στις 21:00 με είσοδο ελεύθερη!!
timthumb 1

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot