Δικαίωμα στη Μουσική (2ο Μέρος) από την κρατική ορχήστρα Αθηνών -Έναρξη σεμιναρίων στην Κω

Απρίλιος 01, 2015
jumbo-banner

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.ΚΩ , εκπονεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό-κοινωνικό πρόγραμμα Δικαίωμα στη Μουσική.

Βασικό άξονα και του φετινού προγράμματος αποτελεί η υλοποίηση κύκλων σεμιναρίων για σπουδαστές μουσικής σε δέκα (10) συνολικά πόλεις της Ελλάδος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, σχεδιάζεται η διεξαγωγή σεμιναρίων στην Κω από το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της Κ.Ο.Α. (με την σύμπραξη μουσικού στις τρομπέτες) κατά το διάστημα από την Παρασκευή 24/4/2015 έως την Κυριακή 26/4/2015.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, ένας ταλαντούχος μουσικός θα λάβει την υποστήριξη της Κ.Ο.Α. στις σπουδές του, μέσω επιδότησης για την αγορά οργάνου ή την κάλυψη της ετήσιας δαπάνης των διδάκτρων του. Ο κύκλος σεμιναρίων θα κλείσει με μια κοινή συναυλία (καθηγητών και σπουδαστών) την Κυριακή 26 Απριλίου 19.00 στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Κω, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Φιλαρμονικής (στάδιο Ανταγόρας, Άγιος Ελευθέριος Κως).
Εκτός από τα μέλη της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Ενότητας Κω μπορούν να λάβουν μέρος στα σεμινάρια και μουσικοί άλλων Φιλαρμονικών και σχολών μουσικής του νησιού μας. Τα σεμινάρια απευθύνονται σ’ όλους τους σπουδαστές των αντιστοίχων οργάνων (φλάουτο, όμποε, φαγκότο, κλαρινέτο/ σαξόφωνο, κόρνο/ βαρύτονα, τρομπέτα) ανεξαρτήτως του τρόπου που σπουδάζουν μουσική και είναι απολύτως δωρεάν.

Οι μουσικοί που επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Διευθυντή της Φιλαρμονικής Δημοτικής ενότητας Κω, Αρχιμουσικό Θανάση Πουλιού στο τηλ. 6945902215 και κάθε απόγευμα στο τηλ. 22420-25491. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Γραφείο Ενημέρωσης
Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ
dopavs

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot