Σε ροδίτικη εταιρεία πωλήθηκε το κεντρικό κτήριο της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου

Μάρτιος 23, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Στην ροδίτικη, διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία «Συστήματα Πληροφορικής Ταμβακάς Α.Ε.», με το διακριτικό τίτλο «BUSINESS SOFTWARE Α.Ε.», κατακυρώθηκε από την εταιρεία PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Ανώνυμη Εταιρία, Ειδικός Εκκαθαριστής Πιστωτικών Ιδρυμάτων, η πώληση του κεντρικού ακινήτου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Μεταξύ των 5 ακινήτων της υπό εκκαθάριση τράπεζας, που εκπλειστηριάζονται, συμπεριλαμβανόταν και το κεντρικό της κτήριο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 51, έτους κατασκευής 2003 με αντικειμενική αξία 1.966.244,27 €.
Το ακίνητο βγήκε στο «σφυρί» με τιμή πρώτης προσφοράς 1.300.000,00 €.
Πρόκειται για κτήριο γραφείων με 2 υπόγεια, ισόγειο, πατάρι και 2 ορόφους και δώμα συνολικής επιφάνειας 1.567,42 τ.μ. με 14 θέσεις στάθμευσης, επί οικοπέδου επιφανείας 818,58 τ.μ.
To Ά υπόγειο έχει επιφάνεια 181,88 τ.μ., το Β’ υπόγειο έχει επιφάνεια 424,04 τ.μ., το ισόγειο έχει επιφάνεια 194,06 τ.μ., ο φωταγωγός έχει επιφάνεια 34,20 τ.μ., ο ημιώροφος έχει επιφάνεια 123,34 τ.μ., ο Α’ όροφος έχει επιφάνεια 316,02 τ.μ., ο Β’ όροφος έχει επιφάνεια 316,02 τ.μ.
Το κτήριο αποτελούσε την έδρα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου υπό Ειδική Εκκαθάριση και πωλήθηκε ελεύθερο χρήσης.
Πιο συγκεκριμένα με Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς, η PQH προκήρυξε διαγωνιστική διαδικασία για την εκποίηση μεταξύ άλλων, του ως άνω ακινήτου.
Κάθε ενδιαφερόμενος έπρεπε να υποβάλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 17:00 την 5 Μαρτίου 2018, σε ηλεκτρονική μορφή.
Την 9η Φεβρουαρίου 2018, τη 15η Φεβρουαρίου 2018, τη 16η Φεβρουαρίου 2018 και την 5η Μαρτίου 2018, εντός της προθεσμίας, υπέβαλε δικαιολογητικά συμμετοχής η εταιρεία «Συστήματα Πληροφορικής Ταμβακάς Α.Ε.», με το διακριτικό τίτλο «BUSINESS SOFTWARE Α.Ε.» μοναδικός ενδιαφερόμενος για το ακίνητο.
Στις 9 Μαρτίου 2018, n BUSINESS SOFTWARE Α.Ε. υπέβαλε δεσμευτική οικονομική προσφορά για το ακίνητο ποσού 1.300.001,00 €.
Ακολούθως την 16η Μαρτίου 2018 η PQH κατακύρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία για το ακίνητο στην BUSINESS SOFTWARE Α.Ε. και ανακήρυξε αυτήν υπερθεματίστρια της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Η BUSINESS SOFTWARE Α.Ε., συμφερόντων του Ροδίτη επιχειρηματία κ. Δημήτρη Ταμβακά, κατέχει αξιόλογη τεχνογνωσία στην σχεδίαση, υλοποίηση και υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης, που σε συνδυασμό με την υποδομή και την υποστήριξη των συνεργατών – προμηθευτών της είναι μοναδική σε ευρύτητα εφαρμογών.
Η κύρια απασχόληση της εταιρείας συγκεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης. Η εταιρεία προωθεί στην αγορά Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές οι οποίοι κατά το μεγαλύτερο μέρος συναρμολογούνται από τεχνικούς της εταιρείας, χρησιμοποιώντας τελευταίου τύπου προϊόντα από επώνυμους κατασκευαστές του χώρου.
Ταυτόχρονα συνεργάζεται και προωθεί και επώνυμα έτοιμα συστήματα , τόσο της ελληνικής αγοράς, όσο και της ξένης, κυρίως για λύσεις περιφερειακών, που απαρτίζουν κάθε μηχανογράφηση.
Οι κύριοι συνεργάτες της στην προμήθεια συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών είναι οι εταιρείες ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ, INFOQUEST AEBE, ΤΑΝ ΑΕ και WESTNET.
Σε συνεργασία με τις εταιρείες EPSILON NET & ENTERSOFT, δύο από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του χώρου των εμπορικών εφαρμογών, έχει αναπτύξει ένα αξιόλογο πελατολόγιο διαφόρων μορφών επιχειρήσεων εμπορικού και Λογιστικού χαρακτήρα με μεγάλη εμπειρία και πλήρη εξειδίκευση σε διάφορες λύσεις με 600 πελάτες σε εγκατεστημένη βάση.
Θεωρείται εξάλλου η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στον χώρο των ξενοδοχείων με την εφαρμογή ERMHS που καλύπτει όλα τα τμήματα της λειτουργίας ξενοδοχείου στις διαδικασίες Front Office.
Οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας συνοψίζονται ως εξής :
–Προβολή και διαφήμιση του παρεχόμενου εξοπλισμού σε ευρεία κλίμακα.
Aνάπτυξη της εταιρείας σε κάθετες αγορές , με την προώθηση εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού.
-Περαιτερω ανάπτυξη της εταιρείας στον χώρο των ξενοδοχειακών – τουριστικών επιχειρήσεων.
-Παροχή αναβάθμισης και υποστήριξης σε κάθε μηχανογραφημένη επιχείρηση.
Τεχνική Υποστήριξη και Παροχή Υπηρεσιών στον τομέα της Πληροφορικής.
-IP Τηλεφωνία
H εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του λογισμικού και των ολοκληρωμένων λύσεων, με πελάτες μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της περιοχής μας καθώς και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και με σημαντική τεχνογνωσία, ενισχύει καθημερινά την πρώτη θέση που κατέχει στην αγορά σε νευραλγικούς τομείς και χώρους της αγοράς της πληροφορικής όπως:
• Κορυφαία θέση στο χώρο των ERP (Enterprise Resource Planning Systems)
• Ηγετική θέση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
• Δυναμική παρουσία στο χώρο των Ολοκληρωμένων λύσεων
• Σημαντική παρουσία στον ευρύτερο δημόσιο τομέα
• Πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του E – Business
Πηγή:www.dimokratiki.gr
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot