Menu
Τα ζώδια σήμερα 20 Αυγούστου: Σκορπιέ, σήμερα προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις με τη λογική και να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά πριν οριστικοποιήσεις οτιδήποτε σχετικό με το επαγγελματικό σου μέλλον.

Τα ζώδια σήμερα 20 Αυγούσ…

Τι λένε για σήμερα τ...

Πότε πληρώνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης -Τα ποσά των δικαιούχων

Πότε πληρώνεται το Κοινων…

Την τελευταία εβδο...

ΑΣΕΠ: Ξεκινάει ο έλεγχος, βγαίνουν τα αποτελέσματα της 1Κ/2017 για θέσεις στα Δικαστήρια

ΑΣΕΠ: Ξεκινάει ο έλεγχος,…

Σε τελική ευθεία β...

Δυνατότητα επιστροφής από την αποστρατεία δίνει το λιμενικό

Δυνατότητα επιστροφής από…

Η ηγεσία του Λιμεν...

Τι είναι η «μελαγχολία του Αυγούστου» και πώς αντιμετωπίζεται

Τι είναι η «μελαγχολία το…

Ο καλοκαιρινός ήλι...

Παίζουν... καθυστερήσεις για την εξίσωση των αντικειμενικών αξιών

Παίζουν... καθυστερήσεις …

Τρόπο διαφυγής από τ...

«Εμπόλεμη ζώνη» τα τουριστικά νησιά για τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ

«Εμπόλεμη ζώνη» τα τουρισ…

Ταμειακές μηχανές ...

Ακυβέρνητο σκάφος κοντά στην Κάλυμνο

Ακυβέρνητο σκάφος κοντά σ…

Ενημερώθηκε πρωινέ...

Η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Πάτμου διεκδικεί δικαστικώς την κυριότητα της νησίδας Λέβιθα

Η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου…

Ενώπιον του Πολυμε...

Τριπλό χτύπημα ετοίμαζαν οι τζιχαντιστές - Θα τίναζαν στον αέρα τη Sagrada Familia

Τριπλό χτύπημα ετοίμαζαν …

Οι τρομοκράτες που...

Τηγανίτες με κάππαρη από την Κίμωλο

Τηγανίτες με κάππαρη από …

Νόστιμες, αλμυρές τη...

Ιστιοπλοΐα: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Δημήτρης Παπαδημητρίου

Ιστιοπλοΐα: Παγκόσμιος πρ…

Μετά από 11 ιστιοδ...

Prev Next

N. Σαντορινός προς Κόνσολα και Μιχαήλο : "Είμαστε ανεξάρτητη και υπερήφανη από την πολιτική μας με τους 7 μήνες της διακυβέρνησης μας"

N. Σαντορινός προς Κόνσολα και Μιχαήλο : "Είμαστε ανεξάρτητη και υπερήφανη από την πολιτική μας με τους 7 μήνες της διακυβέρνησης μας"
jumbo-banner

Κύριε Κόνσολα, τη στιγμή που όλη η Ευρώπη αναγνωρίζει το πρόβλημα των αυξημένων προσφυγικών ροών και καταργεί το Δουβλίνο ΙΙ στην πράξη, εσείς μας «ενημερώνετε»

ότι η ευρωπαϊκή πολιτική είναι η επαναπροώθηση, μια πρακτική η οποία δε λειτούργησε ποτέ. Ακόμη, για τα 470 εκ. ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να σας ενημερώσουμε ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την οποία στηρίζατε, ενώ έπρεπε να είχε συστήσει διαχειριστική αρχή από τον Οκτώβριο του 2014, δεν έκανε απολύτως τίποτα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ίδρυσε Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά έκανε και άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπίσει το πρωτοφανές προσφυγικό κύμα, όπως επίσης προχώρησε στην ίδρυση της διαχειριστικής αρχής για την εκταμίευση των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Αυτό έχει ήδη πιστοποιηθεί και από τον αναπλ. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα. Όσο εσείς κάνατε ερωτήσεις κ. Κόνσολα, η κυβέρνηση έκανε έργο. Τέλος σας θυμίζω ότι η αριστερά έχει πληρώσει με αίμα και θυσίες την προάσπιση των χερσαίων και των θαλάσσιων συνόρων της χώρας μας και δεν δέχεται μαθήματα πατριωτισμού από κανένα. Τα εθνικά μας συμφέροντα τα υπερασπιστήκαμε και με την μετατροπή του αγγλικού δικαίου σε ευρωπαϊκό στη νέα συμφωνία. Τα υπερασπιζόμαστε με την ανεξάρτητη και υπερήφανη εξωτερική πολιτική που ακολουθήσαμε τους 7 μήνες της διακυβέρνησης μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Όσο για τον λίβελο του κ. Μιχαήλου, θεωρώ ότι είναι ανάξιος απάντησης. Για μία ακόμα φορά αποδεικνύει πόσο πολιτικά ανεπαρκής μπορεί να γίνει. Θα μπορούσα να απαντήσω με επιχειρήματα, όμως μία απάντηση είναι αρκετή: «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Στις 20 του Σεπτέμβρη ο κ. Μιχαήλου και το σάπιο πολιτικό προσωπικό που εκπροσωπεί θα είναι παρελθόν.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή