Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση γνωριμίας των σπουδαστών της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.)

Μάιος 15, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Με τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα του Νομού Δωδεκανήσου που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την αναπτυξιακή του εταιρεία – Δ.ΕΤ.Α.Π., σήμερα Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, θέτουμε ως προτεραιότητα, την ανάπτυξη, την προβολή και την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων, μέσα από την αιγαιοπελαγίτικη γαστρονομία. Το δικό μας AEGEANCUISINE. Ένα τομέα που διαθέτει ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα: Αφορά και αγγίζει έναν ευρύ κύκλο επιχειρήσεων –από τον αγρότη, τον εστιάτορα, τον μεταποιητή μέχρι τον ξενοδόχο.
Απώτερος στόχος των πρωτοβουλιών και δράσεων όπως η σημερινή, είναι η ανάπτυξη αυτής της γαστρονομικής γνωριμίας με τα νησιά μας. Η καλή κουζίνα δεν αποτελεί μόνο απόλαυση και εμπειρία για τον επισκέπτη. Αποτελεί και τμήμα της πολιτιστικής ταυτότητας ενός τόπου.
Η σημερινή εκδήλωση για μία ακόμα φορά, είναι μία απόλυτα στοχευμένη δράση με γνώμονα τη συνεργασία των τοπικών φορέων για τη διείσδυση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων στη μαζική εστίαση και τον τουρισμό. Η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παράγονται ή/και μεταποιούνται στα Δωδεκάνησα, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την οργάνωση των επιχειρήσεων δίνουν τη δυνατότητα για αυτή τη διασύνδεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της τοπικής οικονομίας με τη μαζική εστίαση και την τουριστική μας βιομηχανία.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους παραγωγούς που διέθεσαν προϊόντα, ανθρώπινο δυναμικό και πολύτιμο χρόνο προκειμένου να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 150 σπουδαστές της Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. Οι σπουδαστές με τη σειρά τους, με αίσθημα υπευθυνότητας, ενημερώθηκαν για τα προϊόντα του τόπου μας, τον τρόπο παρασκευής τους, τα σημεία πώλησης και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατά την είσοδο τους στην αγορά εργασίας.
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν:
ΑΙΓΑΙΟΝ
Β. ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑ ΟΕ
HAWAII TROPICAL CO
Ι. ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑ & ΣΙΑ ΟΕ
ΚΑΙΡ ΑΕ
ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
 ΒΑΠ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ BIOTEXNIKH KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ETAIPEIA
LIROS SEA FOOD
ΥΙΟΙ Θ. ΠΙΤΡΟΠΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ
ΦΙΛΕΜΑ ΡΟΔΙΩΝ/ FIMEMA
ΠΙΣΣΑΚΑΣ ΔΗΜΗΜΤΡΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
NATURA RODOS
ΣΤΑΥΡΟΣ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΑΣ ΟΕ
ΤΑ ΔΙΜΥΛΙΑ
ΘΥΡΙΑΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ
PASSALIS FAMILY
ΑΦΟΙ ΠΑΣΣΑΛΗ ΟΕ
RHODES NUTS BARDOPOULOS
ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΡΟΦΟΣΥΝΘΕΣΗ Α.Β.Ε.Ε.
ΔΙΜΕΛΛΗΣ FOOD Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρεία
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΗΡΙΔΑΝΟΣ - ΟΙΝΑΜΠΕΛΟΣ ΑΕ
ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
EMERY-ΟΙΝΟΙ-ΠΟΤΑ ABE
ΑΝΩΝΥΜΟΣ BIOMHXANIKH ETAIPEIA ΟΙΝΩΝ KAI ΠΟΤΩΝ EMERY
NATURA NISYRIANA
ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΒΟΥΡΟΣ
ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
ΤΑ ΧΕΙΡΟΜΥΛΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
2.jpg
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection