“Κραυγή” αγωνίας από τους ξενοδοχοϋπαλλήλους για τους μισθούς τους! – Προύτζος: “Δεν έχει ξαναγίνει αυτό…”

Ιούλιος 03, 2015
jumbo-banner

Την αγανάκτηση των ξενοδοχοϋπαλλήλων και την αγωνία τους αναφορικά με την "επόμενη μέρα" εξέφρασε με δηλώσεις του στο AEGEANTODAY.GR ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΕ-ΥΤΕ) κ. Παναγιώτης Προύτζος.

"Αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι εδώ και τόσον καιρό ζουν σε καταστάσεις ένδειας, φοβούνται για το αύριο. Δεν ξέρουν εάν θα πληρωθούν αφού οι ξενοδόχοι δεν μπορούν να δώσουν μετρητά. Ακόμη και οι υγιείς ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που έχουν χρήματα και μπορούν να πιστώσουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπαλλήλων τους, την μισθοδοσία τους, δεν έχουν ρευστό. Δυστυχώς η 'ψευτοεπανάσταση' οδηγεί ολοταχώς σε χρεοκοπία την χώρα. Ο Τουρισμός καταρρέει από κρατήσεις και δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα με κλειστές τράπεζες.

Ακόμη και οι καλύτερες επιχειρήσεις δεν έχουν μετρητά για να δώσουν προκαταβολές. Μόνο το Καζίνο της Πάρνηθας κατάφερε και έδωσε προκακαταβολές στους υπαλλήλους του. Από εκεί και πέρα όμως τι; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα με κλειστές τράπεζες και χρεοκοπημένη χώρα;" υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι υπάρχει σημειωθείσα.... διάσταση απόψεων του κ. Προύτζου ως προέδρου της ομοσπονδίας με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου κ. Θανάση Σταμούλη από την στιγμή που ο δεύτερος έχει ταχθεί υπέρ της πολιτικής της κυβέρνησης -στάση η οποία έχει δυσαρεστήσει τον πρώτο...

Της Πέγκυ Ντόκου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot