ΌΧΙ Χατζημάρκου στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Ν.Αιγαίου (βίντεο)

Απρίλιος 02, 2015
jumbo-banner

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση από τους παριστάμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα ψηφίσουν σε καμία περίπτωση ρύθμιση που θα προβλέπει την αύξηση του ΦΠΑ, απέσπασε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στην Αθήνα, παρουσία πλήθους βουλευτών, δημάρχων και σύσσωμων των παραγωγικών φορέων των νησιών.

Μάλιστα αρκετοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος εκφράστηκαν έντονα αρνητικά για τον κ. Μάρδα και την κα. Βαλαμβάνη, “οι οποίοι εκφράζουν προσωπικές τους απόψεις”, ενώ όπως τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Συρμαλένιος, στο κείμενο που βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών, ουδεμία αναφορά υπάρχει σε αύξηση του ΦΠΑ των νησιών.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με την οποία τον καλεί να μην θέσει η κυβέρνηση θέμα αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot