Ως τις 24.00 θα λειτουργούν τα τουριστικά καταστήματα τη θερινή περίοδο

Φεβρουάριος 28, 2015
jumbo-banner

Μέχρι τις 24.00 θα λειτουργούν καθημερινά κατά τη θερινή περίοδο τα τουριστικά καταστήματα.

Αυτό αποφασίστηκε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του αρμοδίου εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου κ. Παναγιώτη Κουνάκη.

Συμμετείχαν στη σύσκεψη εκτός από τον κ. Παναγιώτη Κουνάκη, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Σάββας Χατζησάββας,ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτης Καραγιάννης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Κουκούλης και ο Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Νίκος Παπασταματίου.
Μετά από συζήτηση που έγινε αποφασίστηκε τα τουριστικά καταστήματα στο διάστημα από τις 15 Μαρτίου έως τις 15 Οκτωβρίου να λειτουργούν από τις 09.30 έως τις 24.00.
«Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Αποφασίστηκε να λειτουργούν τα καταστήματα που εξυπηρετούν τους τουρίστες μέχρι τις 24.00. Ευχή όλων μας είναι να πάει καλά η σεζόν φέτος, να έρθουν περισσότεροι επισκέπτες και να παρουσιάσουν αύξηση και τα έσοδα των τουριστικών επιχειρήσεων. Αν πάνε όλα καλά, οι επιχειρηματίες θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης.
«Η σύσκεψη αφορούσε το ωράριο λειτουργίας των τουριστικών καταστημάτων. Αν οι επιχειρήσεις μένουν ανοικτές έως τις 24.00 θα μπορούν να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες της Ρόδου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου.
«Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και διαμορφώθηκε η απόφαση για τη λειτουργία των τουριστικών καταστημάτων για την περίοδο από τις 15 Μαρτίου έως τις 15 Οκτωβρίου», δήλωσε ο κ. Νίκος Κουκούλης.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου στο πλαίσιο της απόφασης που ελήφθη τις Κυριακές θα λειτουργούν και τα παντοπωλεία στις δημοτικές ενότητες της Ρόδου.
«Στην ουσία θα τεθεί σε ισχύ το ωράριο που είχε καθοριστεί και πέρσι για τα τουριστικά καταστήματα. Όλοι ευχόμαστε να πάει καλά η φετινή σεζόν και να παρουσιάσουν αύξηση οι αφίξεις», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου.

Συζήτηση για το ωράριο των τουριστικών καταστημάτων θα γίνει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στη Σύρο. Τη σχετική εισήγηση θα παρουσιάσει ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot