Χ. Κόκκινος: Συνάντηση εργασίας στις 05/12/2014 με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου

Δεκέμβριος 06, 2014
jumbo-banner
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας στις 05/12/2014 με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Β. Παπανικόλα  και τον Υποδιοικητή κ. Ε. Κορναρόπουλο όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολύπαθος χώρος της υγείας στα νησιά μας.  

Στην συνάντηση ο κ. Κόκκινος τόνισε ότι η Περιφερειακή Αρχή (παρά τις ελάχιστες αρμοδιότητες που της έχουν εκχωρηθεί στον τομέα της υγείας) θα διεκδικήσει τα δικαιώματα των νησιωτών μας για να έχουν άμεση πρόσβαση και πληρέστατη παροχή υπηρεσιών υγείας.

Επισήμανε  ότι θα εκθέσει τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τομέα της υγείας στον Υπουργό κ. Βορίδη που αναμένεται να επισκεφτεί  το νησί μας εντός των προσεχών ημερών. Επίσης συμφωνήθηκε να υπάρξει προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΠΝΑΙ και νοσοκομείων των νησιών μας , ώστε να χρηματοδοτηθεί η δημιουργία μηχανών που θα παράγουν οξυγόνο και δεν θα έχουν ελλείψεις τα νοσοκομεία μας.

Τέλος ο κ. Κόκκινος ευχαρίστησε το ιατρικό νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των νησιωτών μας.
 
Στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου της Ρόδου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, ημερίδα για τον ιό Έμπολα την οποία παρακολούθησε ο κ. Χ. Κόκκινος.        
 
Η Ημερίδα, που αφορούσε την πρόληψη για τον ιό Έμπολα, την διοργάνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα στην Κάλυμνο, Κω και Λέρο και την παρακολούθησαν νοσοκομειακοί υπάλληλοι και τα σώματα ασφαλείας ( Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό)

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot