Χ.Κόκκινος: Στόχος μας είναι η πολυπόθητη ανάπτυξη να φτάσει και πάλι σε όλα τα νησιά του Νότιου Αιγαίου

Οκτώβριος 21, 2014
jumbo-banner
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ –ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ο κ. Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ. «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ».
 
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου –ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. την Πέμπτη 16/10, στην οποία συμμετάσχουν ως βασικός μέτοχος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συνεπικουρούν οι Δήμοι: Ρόδου, Κω και Νισύρου.

Νέος Πρόεδρος, με απόφαση της Γ.Σ., είναι ο κ. Χ. Κόκκινος, ο οποίος πρότεινε τη δημιουργία θέσης Διευθύνοντα Συμβούλου και την ανάληψη καθηκόντων για αυτή τη θέση από τον κ. Λούη Σορωνιάτη. Μέχρι τέλος του μηνός Οκτωβρίου θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. της εταιρείας.

Κύριοι σκοποί της Αναπτυξιακής εταιρείας είναι:
•Η επιστημονική και τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ένωσης Περιφερειών, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
•Η προώθηση της επιχειρηματικής, οικονομικής και γενικότερα βιώσιμης ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και η ανάπτυξη δραστηριοτήτων  προστασίας του περιβάλλοντος.
•Η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά προγράμματα και η εφαρμογή σχετικών πολιτικών σε διαπεριφερειακό ή σε ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.
«Στόχος μας είναι η υποστήριξη και η προώθηση της ανάπτυξης μέσω της  υλοποίησης αναπτυξιακών προγραμμάτων στα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, για την ευημερία των πολιτών ολόκληρης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Θέλουμε η πολυπόθητη ανάπτυξη να φτάσει παντού».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot