Τρικυμιώδεις καταστάσεις για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα - Ονόματα από Κω

Ιανουάριος 02, 2015
jumbo-banner

Μεγάλο μπέρδεμα προκύπτει για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα!

Το μπέρδεμα μάλιστα έχει να κάνει με τις τάσεις και τις συνιστώσες που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος και σε τοπικό επίπεδο και αναμένεται ότι μάλλον θα προκαλέσουν τρικυμίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις προτάσεις που διαβιβάστηκαν στην Αθήνα δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα του Γ. Κασσάρα, του κ. Μιχ. Κόκκινου, του κ. Ιακ. Γρύλλη, Φ. Λαμπρίδου, του κ. Χριστ. Κάσδαγλη και άλλων στελεχών, για τα οποία είχε συζητηθεί εντόνως η συμμετοχή τους στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νομαρχιακή επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου, στην πρότασή της συμπεριέλαβε 8 στελέχη και συγκεκριμένα τον βουλευτή κ. Δ. Γάκη, τον πρώην συντονιστή της ν.ε. κ. Νεκτ. Σαντορινιό, τον κ. Γ. Μαρίνο, τον κ. Στ. Σοφό, την κ. Μ. Βολατσού, τον κ. Γ. Στογιάννη και τον εκ Καρπάθου παιδίατρο κ. Γιώργο Αναστασιάδη.

Η νομαρχιακή επιτροπή βορείου συγκροτήματος πρότεινε τον κ. Ηλ. Καματερό, τον κ. Σκεύο Παπαϊωάννου, τον κ. Α. Βαγγέλη, τον κ. Νεκτ. Κατσιβέλη, τον κ. Κ. Κουβά και τον κ. Σ. Μαυρωνά.

Η επιλογή θα γίνει από την Αθήνα και αναμένεται "σφαγή" για το ποιος τελικά θα είναι στο ψηφοδέλτιο, στο οποίο σημειωτέον οι δύο από τους 7 υποψηφίους θα πρέπει να είναι γυναίκες.

Χθες πάντως στην πολιτική γραμματεία του κόμματος, ο κ. Αλ. Τσίπρας επεσήμανε ότι «επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μέγιστη κοινωνική διεύρυνση, υποστήριξε ακόμη και κατέθεσε πρόταση 50 από τις 425 θέσεις υποψηφίων στα ψηφοδέλτια να καταληφθούν από πολιτικά στελέχη άλλων πολιτικών σχημάτων και κομμάτων, υπό τον όρο ότι δεσμεύονται πάνω στην προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

rodiaki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot