Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου στα κορυφαία Μουσεία στον ελληνικό προορισμό

Σεπτέμβριος 20, 2014
jumbo-banner
Μία ακόμη διεθνής διάκριση είχε η Ελλάδα βάσει των τελευταίων λιστών που δημοσιοποίησε η Tripadvisor με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου.
 
Ετσι, το Μουσείο της Ακρόπολης κατατάχθηκε στην όγδοη θέση της λίστας με τα είκοσι πέντε κορυφαία μουσεία του κόσμου και στην τέταρτη θέση της αντίστοιχης ευρωπαϊκής λίστας.
 
Στη λίστα με τα δέκα κορυφαία μουσεία στον ελληνικό προορισμό το Μουσείο της Ακρόπολης κατέλαβε την πρώτη θέση. Στις επόμενες θέσεις κατά σειρά προτίμησης κατατάχθηκαν το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο, το Μουσείο Πέτρας και Μαντινάδας (Λυχνοστάτης) στη Χερσόνησο, το Μουσείο της Βεργίνας, το Μουσείο των Δελφών, το Μουσείο Μπενάκη, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας.
 
Την πρώτη θέση στη παγκόσμια λίστα κατέλαβε το Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγου και στην ευρωπαϊκή λίστα το Κρατικό Μουσείο Ερμιτάζ στην Αγία Πετρούπολη.
Καθημερινή

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot