Menu
Κρήτη: Ο ξαφνικός πυρετός που σήκωσε τρίχρονο κοριτσάκι έκρυβε παγίδα θανάτου – Η αντίδραση της μάνας!

Κρήτη: Ο ξαφνικός πυρετός…

Το κοριτσάκι βρισκ...

«Σκόνταψε» η στήριξη των νοσοκομείων Δωδ/σου από το «Ίδρυμα Νιάρχος»

«Σκόνταψε» η στήριξη των …

«Μπλοκάρισε» την προ...

41χρονος Ροδίτης κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

41χρονος Ροδίτης κατείχε …

Περαιώθηκε, μετά κ...

Η «Σάλβια» απειλεί και την Ελλάδα – Το ναρκωτικό φονιάς προκαλεί συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Η «Σάλβια» απειλεί και τη…

Συναγερμός στην ΕΛ.Α...

Συνεργασία του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω με το νέο αθλητικό επιστημονικό κέντρο Perception Of Perfection

Συνεργασία του Α.Ο Αθλοπα…

O A.Ο Αθλοπαιδιών ...

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Ιπποκράτη στις 22/08

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες το…

Είμαστε στην ευχάρισ...

Η Λέρος έχει τη δική της δυναμική και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το γνωρίζει

Η Λέρος έχει τη δική της …

Πανέμορφος και ιστ...

Α.Ε Δικαίου: "Νικητές του 3on3 οι "Followers"

Α.Ε Δικαίου: "Νικητέ…

Με απόλυτη επιτυχί...

Ο μόνος που φοβάται και τρέμει είναι ο κος Κυρίτσης που κωλυσιεργεί τον έλεγχο της ΒΙΜΕΛ επί τρία χρόνια…

Ο μόνος που φοβάται και τ…

Είμαστε ξεκάθαροι ...

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συγκέντρωση σχολικών ειδώ…

Ενόψει της νέας σχ...

Έκτακτο: Επισπεύδεται η ανακοίνωση των βάσεων

Έκτακτο: Επισπεύδεται η α…

Αύριο, Πέμπτη, θα αν...

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ  “Τα υπολείμματα του Οράματος, που έχουν αφήσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στη ΒΙΜΕΛ, τρέμουν τον έλεγχο του ορκωτού λογιστή”

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ “Τα υπολε…

Από τη δημοτική πα...

Prev Next

Τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΡ επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης

Τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΡ επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης
jumbo-banner
Όπου πραγματοποιήθηκε εκτενής και προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Δημήτριο Τσίκκη για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του φράγματος Γαδουρά,

την υδροδότηση του νησιού της Ρόδου, γενικά έργα και μελέτες που αφορούν συνδέσεις με το δίκτυο, με βιολογικό καθαρισμό και εγκαταστάσεις αποχέτευσης στις Κοινότητες καθώς και με το μελλοντικό σχεδιασμό δράσεων κοινού ενδιαφέροντος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ΔΕΥΑΡ σε συντονισμένη συνεργασία.

Ο κ. Φλεβάρης μετέφερε το αμέριστο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για τον τομέα των υδάτινων πόρων, της υδροοικονομίας και της διαχείρισης της ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ αναφέρθηκε στη σύνδεση του δικτύου της επιχείρησης με τον αγωγό που θα μεταφέρει πόσιμο και αρίστης ποιότητας νερό από το φράγμα Γαδουρά, στην πόλη της Ρόδου, που έχει ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος και θα πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες δοκιμές μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

«Η ισχύς εν τη ενώσει», είναι η χαρακτηριστική δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη προς τον Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ και όλους τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΡ για τον συντονισμό δράσεων μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Δημοτικής Επιχείρησης. Με τη σειρά του ο κ. Τσίκκης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον του και τη διάθεση συνεργασίας στον ζωτικό τομέα της ύδρευσης και όλων των άλλων δράσεων της ΔΕΥΑΡ και ομοίως η επιχείρηση θα εργαστεί για την παραγωγή έργου στο νησί της Ρόδου μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Στη συνέχεια τέθηκε το θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού της Λάρδου, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι ήδη το έτος 2015 διατίθεται για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Λάρδο ποσό 1,000,000.00 ευρώ ενώ στις προτεραιότητες της Περιφέρειας για την προσεχή περίοδο βρίσκεται το θέμα αυτό το οποίο συγκεντρώνει το καθολικό ενδιαφέρον των κατοίκων της Κοινότητας, για το οποίο διατηρεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του Προέδρου της Κοινότητας Λάρδου κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου και των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ έθεσε προς διερεύνηση από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, το ενδεχόμενο υδροδότησης της Κοινότητας Καλάθου από τα διυλιστήρια στο Χαράκι όπου καταλήγει για επεξεργασία το νερό του φράγματος Γαδουρά, λόγω του προβλήματος υφαλμύρωσης που εμφανίζεται στην περιοχή, με εκτέλεση και χρηματοδότηση του απαιτούμενου τεχνικού έργου.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης από κοινού με τον Πρόεδρο ευχήθηκαν περνώντας από όλα τα γραφεία της επιχείρησης χρόνια πολλά στους εργαζομένους της ΔΕΥΑΡ, στις οικογένειές τους και σε όλο τον κόσμο. Καλή Μεγάλη εβδομάδα και καλή Ανάσταση σε όλα τα νησιά και σε όλους τους νησιώτες.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή