Τέλη Δεκεμβρίου το ψηφιακό σήμα στα Δωδεκάνησα

Νοέμβριος 04, 2014
jumbo-banner
Το οριστικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της μετάβασης από την αναλογική στην ψηφιακή εκπομπή τηλεοπτικού σήματος ανακοίνωσε η Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, επισημαίνοντας ότι η μετάβαση θα έχει τελειώσει εντός του 2014.
 
Συγκεκριμένα, στις 21 Νοεμβρίου πρόκειται να γίνει η διακοπή του αναλογικού σήματος στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τμήμα της Στερεάς Ελλάδας, όπου, σύμφωνα με το προηγούμενο χρονοδιάγραμμα, η μετάβαση σε αυτές τις περιοχές έπρεπε να είχε ήδη ολοκληρωθεί.
 
Στις 19 Δεκεμβρίου είναι η σειρά ολόκληρης της δυτικής Ελλάδας (Ήπειρος, δυτική Μακεδονία, Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία), για την οποία σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα οι ημερομηνίες ήταν 24 Οκτωβρίου και 21 Νοεμβρίου ανάλογα με τους πομπούς που εξυπηρετούσαν συγκεκριμένες περιοχές.
 
Η μετάβαση θα ολοκληρωθεί στις 29 Δεκεμβρίου (αντί για τις 19 Δεκεμβρίου) με τη διακοπή του αναλογικού σήματος στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τη Σάμο και την Ικαρία.
 
vimatisko.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot