Σχόλιο της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για το Ροδιακό Δίκτυο

Σεπτέμβριος 08, 2014
jumbo-banner
Σχόλιο της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για το Ροδιακό Δίκτυο για την υπεράσπιση και τη Δίκαιη Διαχείριση της δημόσιας περιουσίας:

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερά προσηλωμένος στην ενίσχυση και την υπεράσπιση κινημάτων που στόχο έχουν την προστασία της Δημόσιας Περιουσίας από τα αρπακτικά. Το ξεπούλημα των παραλιών, των δασών και των μνημείων του τόπου μας καταστρέφει το περιβάλλον και οδηγεί σε ανάπτυξη που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του κεφαλαίου και όχι των πολιτών αυτού του τόπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ (το ίδιο πράγμα με άλλο όνομα για ποικιλία!!!), δεν φοβάται να συνδιαλλαγεί με φορείς και κινήματα που επιδιώκουν επίσης την προστασία της δημόσιας περιουσίας. Φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ αρκούνται στην απομόνωση της καθαρότητας της άποψης τους, αυτοϊκανοποιούμενοι σε συγκεντρώσεις όπου τα λένε και τα ακούνε μόνοι τους. Αυτό ακριβώς επιδιώκει και το κεφάλαιο, η όποια αντίδραση να απομονώνεται και να γίνεται σέχτα. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε όλοι οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου και του νεοφιλελευθερισμού σε κάθε ευκαιρία αποθεώνουν το ΚΚΕ με φράσεις: «Εσείς είσαστε σταθεροί στις απόψεις σας», «Εσείς έχετε μια ξεκάθαρη άποψη διαχρονικά» κλπ. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί σας κανακεύουν; Πολύ απλά γιατί, τελικά, εξυπηρετείται τα συμφέροντα τους! Τα τελευταία χρόνια λειτουργείτε σαν ένας χώρος εκτόνωσης της λαϊκής αντίδρασης. Αυτό τελείωσε!

Για την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου
Το Γραφείο Τύπου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot