Σχολή διαιτητών στην Κάλυμνο!

Νοέμβριος 20, 2015
jumbo-banner

Από 27 έως 29 Νοεμβρίου ο Δημήτρης Κουνελλές, ο Άρης Φάκαρος και ο Γιάννης Στάλας θα βρίσκονται στο νησί των ''σφουγγαράδων''

Στην Κάλυμνο θα βρίσκονται από 27 έως 29 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. Άρης Φάκαρος και τα μέλη της Κ.Ε.Δ. της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, Δημήτρης Κουνελλές και Γιάννης Στάλας. Συγκεκριμένα στο νησί των «σφουγγαράδων» πρόκειται να γίνει σχολή διαιτησίας, όπου υπάρχουν περίπου 19 υποψήφια μέλη, εκ των οποία τα περισσότερα προέρχονται από την Κάλυμνο.

Συγκεκριμένα οι τρεις υποψήφιοι διαιτητές είναι από την Πάτμο, οι τέσσερις από την Κω και οι υπόλοιποι από το νησί των «σφουγγαράδων». Έτσι η… οικογένεια της διαιτησίας μετακομίζει στην Κάλυμνο, απ’ όπου και θα γίνει σεμινάριο, καθώς και εξετάσεις για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το πρόβλημα με τους διαιτητές στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου είναι μεγάλο και φυσικά κάθε διαιτητής που θα ξεχωρίσει από τα νησιά, θα είναι ευπρόσδεκτος για να βοηθήσει στην ανάγκη της κάλυψης των αγώνων. Για το λόγο αυτό, Φάκαρος, Κουνελλές και Στάλας θα ταξιδέψουν για την Κάλυμνο με στόχο την ανάδειξη νέων ικανών διαιτητών, που να βοηθήσουν στα παιχνίδια του βορείου συγκροτήματος. Αν μη τι άλλο, είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι τουλάχιστον θα προκύψουν αρκετοί νέοι διαιτητές, που θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο.

12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot