ΣΥΡΙΖΑ Κω: Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της

Φεβρουάριος 25, 2016
jumbo-banner

Κανείς αδύναμος πολίτης δεν πρόκειται να μείνει στο δρόμο ούτε να χρεωθεί για την υγεία του με την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Όλοι οι ανασφάλιστοι έχουν πλέον πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Η κυβέρνηση πιστή στις προεκλογικές της διακηρύξεις με νόμο που ψηφίστηκε στις 20 Φεβρουαρίου υλοποιεί τη δέσμευσή της για παροχή πλήρους νοσηλευτικής, διαγνωστικής και φαρμακευτικής κάλυψης για όλους. Με τον νόμο αυτό αποκτούν πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστοι πολίτες.

Ως Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κω ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι τώρα πια έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας.
Κάθε πολίτης, ασφαλισμένος ή ανασφάλιστος, θα μπορεί μόνο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ, χωρίς δικαιολογητικά, χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, φραγμούς και έγκριση από επιτροπές να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε δομή του δημόσιου συστήματος υγείας.

Ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται τα διοικητικά και ηλεκτρονικά συστήματα του ΕΟΠΥΥ, της ΗΔΙΚΑ, των ΚΕΠ και των Υπηρεσιών Πρόνοιας για την εφαρμογή του νέου συστήματος.

Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot