Συντονιστής για θέματα Ναυτιλίας και Αιγαίου ο κ. Τάκης Μιχαήλου

Φεβρουάριος 25, 2016
jumbo-banner

Σε συνέχεια των επαφών του κ. Μιχαήλου με επιτελικά στελέχη και τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού , ακολούθησε ο ορισμός του στη θέση του συντονιστή Οργανωτικού Βορείου και Νοτίου Αιγαίου για θέματα Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που ακολούθησε, ο κ. Μιχαήλου ευχαρίστησε τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Βασίλη Σπανάκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του και ζήτησε να μεταφερθούν οι ευχαριστίες του στον Πρόεδρο του κόμματος.
Δεσμεύτηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να δικαιώσει την επιλογή του και να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις , αναδεικνύοντας χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους νησιώτες και επιδεινώθηκαν από την τις ανερμάτιστες πολιτικές της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πάντα σε συνεργασία με τον τομεάρχη Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Σίμο Κεδίκογλου ,στην ομάδα του οποίου και θα ενταχθεί.

Η απόφαση

Α Π Ο Φ Α Σ Η

1. Έχοντας υπόψη το νέο πλαίσιο της Οργανωτικής Διάρθρωσης του Κόμματος.
2. Το άρθρο 2 παρ. 2 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος.
3. Την ανάγκη στελέχωσης της Γραμματείας Οργανωτικού, με σκοπό την εξασφάλιση πληρέστερης κάλυψης και αρτιότερης Οργάνωσης.

Ορίζουμε

Τον κ. Μιχαήλου Παναγιώτη ως Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των Περιφερειακών Οργανώσεων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου για θέματα Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ Ν.Δ.

Βασίλειος – Πέτρος Ν. Σπανάκης

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot