Συνεχίζονται οι συλλήψεις αλλοδαπών που προσπαθούν να ταξιδέψουν παράνομα από τα αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου

Ιούνιος 16, 2015
jumbo-banner

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από την Ελληνική Αστυνομία για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (15.06.2015) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνής πτήσεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και χρήσης πλαστών ταξιωδικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:
 Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 34χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση παραποιημένου δελτίου ταυτότητας ισπανικών αρχών, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία


 Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δυο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 25 και 26 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση εξ ολοκλήρου πλαστών δελτίων ταυτότητας αρχών Τσεχίας και Λιθουανίας επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ουγγαρία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot