Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Γιάννης Παππάς

Ιανουάριος 12, 2015
jumbo-banner
Ο Γιάννης Παππάς στη Νότια Ρόδο

Με φορείς της Νότιας Ρόδου συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Απολακκιά ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Παππάς. Ο κ. Παππάς ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της νότιας Ρόδου προκειμένου να βοηθήσει όπως στο  μέτρο του δυνατού τόνισε στην προώθηση λύσεων. Να σημειωθεί ότι κυρίαρχο θέμα στην συνάντηση αυτή ήταν αυτό της λειτουργίας του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας της νότιας Ρόδου το οποίο συνεχίζει να υπολειτουργεί.
 
Περιοδεία Γιάννη Παππά σε χωριά της Ρόδου
Περιοδεία σε Ασκληπειό, Λάρδο, Λάερμα και Πυλώνα πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Παππάς. Ο κ. Παππάς έτυχε θερμής υποδοχής εκ μέρους των κατοίκων γεγονός που επιβεβαιώνει την άποψη που επικρατεί ότη η Ν.Δ. ανακτά το χαμένο έδαφος και βαδίζει προς μία νέα εκλογική νίκη. Ο κ. Παππάς άκουσε αιτήματα αλλά και παράπονα κατοίκων και εξήγησε τις θέσεις της Ν.Δ. απαντώντας σε απορίες και ερωτήματα που του τέθηκαν. Τέλος ο κ. Παππάς υποσχέθηκε ότι η επίσκεψή του αυτή στα χωριά δεν 'στιγμιαία' αλλά θα είναι συνεχής όπως άλλωστε απέδειξε στα τελευταία χρόνια.
 
Κοντά σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές του Ορφέα
Στην κοπή της πίττας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ορφέα Ρόδου παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Παππάς  ο οποίος έιχε την ευκαιρία νηξα συζήτηση με την διοίκηση του συλλόγου για προβλήματα που απασχολούν τον Ορφέα αλλά και το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Στην συνέχεια ο κ. Παππάς μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε ότι κατανοεί τις δυσκολίες που συναντούν λόγω έλλειψης γηπεδικών εγκαταστάσεων στην Ρόδο τους υπενθύμισε ότι παλαιότερα έχει ασχοληθεί ενεργά και έχει βοηθήσει την προώθηση θεμάτων που απασχολούν το ροδιακό ποδόσφαιρο και τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα.
Από το Γραφείο Τύπου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot