Συνεχίζει την περιοδεία του ο Α. Καλαθιανάκης

Ιανουάριος 13, 2015
jumbo-banner
Στην βάση του και ιδιαίτερη πατρίδα του την Κάλυμνο, βρίσκεται από χθες ο Καλύμνιος υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Άγγελος Καλαθιανάκης.
 
Μετά από μια σύντομηπεριοδεία του κ. Καλαθιανάκη στο νησί της Ρόδου και Κω, και αφούσυζήτησε με πολίτες και αρμόδιους φορέων τα καθημερινά προβλήματα της τοπικής αγοράς, επέστρεψε για ν’ ασχοληθεί με τα τρέχοντα ζητήματα που εκκρεμούν. Ο υπ. Βουλευτήςτου νομού μας, μαζί με την ομάδα υποστήριξης του προεκλογικού του αγώνα, έχουν να ολοκληρώσουν μια σειρά απαραίτητων ενεργειών – όπως την άμεση μηχανοργάνωση του πολιτικού του γραφείου στην κεντρικήπλατεία (έναντι εθνικής), και τον προγραμματισμό των πολιτικών του κινήσεων στα θέματα επικοινωνίας και κοινωνικών επαφών.

Όμως ο κ. Καλαθιανάκης δεν ξεχνά και τις θεσμικές του υποχρεώσεις στο νησί της Καλύμνου, καθότι ως μέλος της δημοτικής επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης, συμμετέχει σήμερα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση για τα θέματα που απασχολούν την νέα σεζόν. Υπάρχουν ζητήματα μεγίστης σημασίας για την συνέχεια του επιτυχημένου μοντέλου αναρριχητικής ανάπτυξης, αλλά και των καλοκαιρινών κρατήσεων ενόψει της θερινής περιόδου που αναμένει με διστακτικότητα (λόγο των εκλογών) ο επιχειρηματικός κόσμος των μπροστινών κυρίως περιοχών (ελιές – μασούρι–εμπορειός). Και η παρέμβαση του θεωρείται σημαντική.

Θετικό το γεγονός πως χθες Δευτέρα 12/1, ο π. του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Θωμάς Σωτρίλλης, παρευρέθη υπό τη συνοδεία του υπ. Βουλευτή στο νησί της Καλύμνου- για επαφές με τοπικούς παράγοντες και φίλους. Επισκέφτηκαν μαζί το Δήμο Καλύμνου, και εκμεταλλευόμενος της παρουσίας του, ενημέρωσε τον Δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή για τις μελέτες που βρίσκονται στο τελειωτικό στάδιο της υπογραφής, και το κατά ποσό θετικά μπορεί να συμβάλει η περιφέρεια στη χρηματοδότηση προγραμμάτων στήριξης και οικονομικής διεξόδου που έχει άμεσαανάγκη το νησί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο π. του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και προσωπικός φίλος του Άγγελου καλαθιανάκη, παρότι αντίθετος πολιτικά με τον υπ. Βουλευτή, τον στηρίζει ‘ανοιχτά’ & προσωπικ άστο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, και βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό του μέχρι τέλους.

Πιθανών και καιρού επιτρέποντος, ο υπ. Βουλευτής του νομού μας Άγγελος Καλαθιανάκης θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στα γύρω νησιά (Πάτμο – Λέρο – λειψοί - Αστυπάλαια), για να βρεθεί με τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών. Μέλημα του να ακούσει από κοντά τις δυσκολίες των νησιών (ανεργία- συγκοινωνία-ιατρική περίθαλψη), και να δεσμευτεί για εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων στα κρίσιμα αυτά ζητήματα που τρέχουν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot