Συνεργασία της Περιφέρειας με τον ΤripAdvisor

Σεπτέμβριος 30, 2015
jumbo-banner

Με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο TripAdvisor επιδιώκει να συνεργαστεί η περιφερειακή αρχή για τον προβολή της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Ο διάλογος με τους εκπροσώπους του ιστότοπου, όπως δήλωσε η αντιπεριφεριάρχης τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.

Κλιμάκιο στελεχών του ταξιδιωτικού διαδικτυακού τόπου αναμένεται να επισκεφθεί τη Ρόδο σε λίγες ημέρες, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
Στο πλαίσιο της πρότασης που έχει υποβληθεί ήδη από την περιφερειακή αρχή επιδιώκεται να προβάλλονται τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες από τον συγκεκριμένο ιστότοπο την περίοδο 2015-2016.
«Επιδιώκουμε την προβολή των νησιών μας από τον ταξιδιωτικό ιστότοπο TripAdvisor που είναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως. Στόχος μας είναι η προσέλκυση τουριστών από τις παραδοσιακές τουριστικές αγορές και όχι μόνο», δήλωσε η κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου.

Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως, ο οποίος προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να προγραμματίσουν με τη βοήθεια του ίντερνετ τα ταξίδια τους και να κάνουν τις απαραίτητες κρατήσεις.

Από το διαδικτυακό τόπο προσφέρονται επίσης συμβουλές από ταξιδιώτες.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών και δυνατοτήτων διοργάνωσης ταξιδιών, με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών συνδέσμων. Με τη συνδρομή της τεχνολογίας οι ταξιδιώτες αναζητούν τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων σε εκατοντάδες ιστότοπους που συνδέονται με το TripAdvisor και κάνουν κρατήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιστότοποι της επωνυμίας TripAdvisor αποτελούν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερους από 340 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως και πάνω από 225 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες για περισσότερα από 4,9 εκατομμύρια καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα.
Οι ιστότοποι λειτουργούν σε 45 χώρες παγκοσμίως. Επίσης, στο TripAdvisor υπάρχει και ειδική ενότητα που φέρει την επωνυμία «TripAdvisor for Business».
Η εταιρεία TripAdvisor, Inc. (NASDAQ: TRIP) διαχειρίζεται και διευθύνει ιστότοπους που λειτουργούν υπό 24 διαφορετικές φίρμες ταξιδιωτικών μέσων.

Όπως ανακοίνωσε η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία για την συμμετοχή στην τουριστική έκθεση World Travel Market που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην κορυφαία τουριστική διοργάνωση θα στηρίξει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Είναι στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη συμμετοχή μας στην τουριστική έκθεση World Travel Market που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στο διάστημα από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου. Θα έχουμε πλέον τη στήριξη του τηλεοπτικού δικτύου CNN. Ήδη έχει εκμισθωθεί ο χώρος που θα στηθεί το περίπτερό μας. Ο χώρος που εξασφαλίστηκε βρίσκεται στην είσοδο της έκθεσης, δηλαδή σε πολύ προνομιακή θέση κάτι που θα βοηθήσει πολύ στο διάλογο που θα αναπτυχθεί εκεί με εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών οργανισμών», δήλωσε η κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου.

H World Travel Market είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η κορυφαία τουριστική έκθεση θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου. Είναι κατά κύριο λόγο επαγγελματική και δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Προετοιμασίες για τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση γίνονται και από τη διοίκηση του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού.

«Ή τουριστική έκθεση του Λονδίνου είναι μια από τις τουριστικές εκθέσεις στις οποίες θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Η προετοιμασία για τη συμμετοχή έχει ξεκινήσει», δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot