Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή την Τετάρτη 1/04

Μάρτιος 26, 2015
jumbo-banner

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01/04/2015 και ώρα 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1),

σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :
1. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου: «Συντήρηση κτιρίων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».
2. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου: «Αποπεράτωση περιβάλλοντα χώρου πιλοτικού προγράμματος ολικής ανακύκλωσης Χάλκης» της Π.Ν.ΑΙ.
3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου: «Επισκευή τοιχίου και αύλειου χώρου στο 5ο Δημοτικό σχολείο Καλύμνου».
4. Έγκριση πρακτικών της μελέτης: «Μελέτη κτηματογράφησης επαρχιακής οδού Λίνδου-Κατταβιά».
5. Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας των εργασιών του έργου: «Ολοκλήρωση εργασιών βελτίωσης-διαπλάτυνσης εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου από Φαληράκι έως Κολύμπια».
6. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Αποπεράτωση μονάδας σφαγείων Ν. Κάσου».
7. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ανατολικού άξονα νήσου Ρόδου (2012)»

8. Έγκριση όρων δημοπράτησης για το έργο «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Μυκόνου(2014)».
9. Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης δημοπρασίας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμυρών, καταπτώσεων κτλ, στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Νάξου».
10. Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης δημοπρασίας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμυρών, καταπτώσεων κτλ, στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Τήνου».
11. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «Επείγουσες εργασίες επισκευής στον Α όροφο της ανατολικής πλευράς του κτιρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».
12. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για το έργο: «Αποκαταστάσεις από πλημμύρες νήσου Κιμώλου».
13. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «Διαγραμμίσεις-Στηθαία ασφαλείας-Ανακλαστήρες οδοστρώματος κλπ για τα νησιά της ΠΕ Κυκλάδων (Μήλου-Κιμώλου-Σίφνου-Σερίφου)».
14. Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης διαδικασίας διαπραγμάτευσης για τον διαγωνισμό: Προμήθειας ειδών κομποστοποίησης και ανακύκλωσης Δήμου Σικίνου.
15. Έγκριση διακήρυξης της προμήθειας μικρού ελαστικοφόρου φορτωτή Δήμου Σικίνου.
16. Έγκριση πρακτικού για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των γραφείων των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.
17. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού καθαριότητας έτους 2015 της ΠΕ Κυκλάδων.
18. Έγκριση τροποποιήσεων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2014 -2015 - Χορήγησης γονικής μέριμνας.
19. Α)Έγκριση διενέργειας Εθνικού ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού ανάθεσης υλοποίησης του έργου :<<Ανάδειξη εργολάβου για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων των περιφερειακών ενοτήτων Δωδεκανήσου στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς 2015>>, Β)για την δέσμευση δαπάνης ύψους 133.216 ευρώ (χωρίς φ.π.α) από τον προϋπολογισμό εξόδων του καε 02.02.295.0879 του οικονομικού έτους 2015 για τις δαπάνες δακοκτονίας(σύμφωνα με το π.δ. 113/2010 ανάληψης υποχρεώσεων από διατάκτες) και Γ) για έγκριση ορισμού μελών στις επιτροπές α) παραλαβής- αποσφράγισης - αξιολόγησης των προσφορών β)αξιολόγησης ενστάσεων του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού και γ)παραλαβής του ανωτέρω έργου.
20. Έγκριση πρακτικού ενστάσεων και πρακτικού αποσφράγισης οικονομικών προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Επιλογή τεχνικού συμβούλου για την εκπόνηση μελέτης της στρατηγικής επικοινωνίας τουριστικής προβολής για το 2015 για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».
21. Δικαστικές Υποθέσεις.


22. Έγκριση Δράσεων Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
23. Έγκριση Δράσεων Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
24. Έγκριση Δράσεων Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
25. Έγκριση Δράσεων του τμήματος Δια βίου Μάθησης, Παιδείας & Απασχόλησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
26. Έγκριση δαπανών - έργων οικονομικού έτους 2014 σε βάρος του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
27. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων.
28. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ. Περιφερειάρχη.

29. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών.

30. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Περιφερειακών Συμβούλων.


Ο Πρόεδρος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot