Συναντήσεις του Δημάρχου Ρόδου

Δεκέμβριος 31, 2014
jumbo-banner

Τις ευχές για τον καινούργιο χρόνο δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρο Σπυρίδων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης τον Δήμαρχο Ρόδου επισκέφθηκε το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου. Ο Δήμαρχος εξήρε το έργο τους και αναφέρθηκε στην σημασία της προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι συμπολίτες μας πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της εκκλησίας.

Τέλος, τον Δήμαρχο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκης, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις προκοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε για τη Ροδιακή Έπαυλη, το Εθνικό Θέατρο αλλά και το ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ..

Ο Δήμαρχος μαζί με τις ευχαριστίες και τις ευχές του για καλύτερες ημέρες με δύναμη, υγεία, πίστη και αισιοδοξία, επισήμανε ότι είναι υποχρέωση όλων όσων κατέχουν θεσμική θέση και ιδιότητα να αγωνίζονται για να ανατρέψουν την δυσμενή κατάσταση που βιώνει η πατρίδα μας αλλά και ο καθένας μας ατομικά και οικογενειακά.

Είναι χρέος και ευθύνη καθενός από εμάς να κάνουμε πράξεις τις ευχές ώστε ο τόπος και οι συμπατριώτες μας να κατακτήσουν αυτά που δικαιούνται και τους αξίζουν.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot