Συνάντηση Χ. Κόκκινο με Π. Παυλόπουλο

Ιούνιος 08, 2015
jumbo-banner

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη και την επίλυση των ζητημάτων της περιοχής μας , ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα .

Ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε και παρουσίασε αναλυτικά τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας , μετέφερε την αγωνία που υπάρχει για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου (που συνδέεται άμεσα με τις διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους πιστωτές) και αναφέρθηκε στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών . Έμφαση έδωσε και στο θεσμικό και οικονομικό « ακρωτηριασμό» που έχει υποστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση , με αποτέλεσμα να αδυνατεί να διαδραματίσει τον αναπτυξιακό και κοινωνικό ρόλο που επιθυμεί και επιδιώκει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της συνάντησης έδειξε για μια ακόμη φορά το μεγάλο , διαχρονικό είχε και ειλικρινές ενδιαφέρον για την πορεία των νησιών μας , αλλά και το σεβασμό και τη συμπαράσταση του στους αγώνες και στις αγωνίες των ακριτών μας . Επίσης ανακοίνωσε οτι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα περιοδεύσει στην περιοχή μας .

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot