Συνάντηση Χ. Κόκκινου με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου

Απρίλιος 28, 2015
jumbo-banner

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 28/4/2015 στα γραφεία της ΠΝΑ στη Ρόδο με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Β. Κομκοτό, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινάει.

Ο Χ. Κόκκινος εξήρε το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και εξυπακούεται ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου ώστε να υπάρξει συντονισμός και ετοιμότητα για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες και να ληφθούν προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης των πυρκαγιών.

Θυμίζουμε ότι ήδη πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας( ΣΟΠΠ) στις 3 Απριλίου 2015 στη Ρόδο. Έχουν αποσταλεί οδηγίες από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου προς όλα τα μέλη του ΣΟΠΠ και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν νέες συναντήσεις εργασίας με τους αρμόδιους φορείς .

Επίσης θα αποσταλούν νέες επιστολές σε όλους τους υπεύθυνους ώστε με βάση τις αρμοδιότητες τους ( Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, Δασικές Υπηρεσίες, Δήμοι, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ,κ.τ.λ) να ολοκληρωθούν οι δράσεις και οι υποχρεώσεις τους για την αντιπυρική περίοδο. Η συγκυρία είναι δύσκολη λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας και απαιτείται ετοιμότητα, υπευθυνότητα και επαγρύπνηση.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot