Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Μάρτιος 20, 2015
jumbo-banner

O Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος συναντήθηκε στα γραφεία της Π.Ν.Α στη Ρόδο με αντιπροσωπεία της Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου. Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Δωδ/σου κος Καραγιάννης, ο Γραμματέας κος Μαρίνος και τα μέλη κκ: Χατζηνικόλας, Ρακόπουλος, και Αθανασόπουλος.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Παιδεία όπως: η σχολική βία (bullying) και οι δράσεις που πρέπει να αναλάβει η Πολιτεία για το φαινόμενο, οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, η υποχρηματοδότηση της εκπαίδευσης, οι ανάγκες δημιουργίας σύγχρονων διδακτηρίων και ο εμπλουτισμός τους με οπτικοακουστικά μέσα διδασκαλίας και σύγχρονες τεχνολογίες .

Συμφωνήθηκε να υλοποιηθούν από την ΠΝΑ και την Α ΕΛΜΕ Δωδ/σου κοινές δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν και προάγουν την εκπαίδευση και ενδιαφέρουν το σύνολο της κοινωνίας.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνδράμουν- όπως και άλλοι φορείς της εκπαίδευσης- στην ενημερωτική καμπάνια ΄΄ Ενημερώσου-Προφυλάξου΄΄ της Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot